CCEV 2021 16imi retur | Arcada merge la Moscova * Stancu nu are sentimente naționale

aqualine.ro/

(M) Montana Volley – Arcada Galați 3 – 2 (25-18, 16-25, 25-20, 21-25, 15-9)
Spectatori: 10

Primul set aproape că a devenit tradițional ca Stancu să-l piardă. Casele de pariuri sunt cu ochii pe el ? Opusul Klapwijk a făcut… -2 pct și gălățenii n-au reușit niciun blocaj punctat. După ce-a trecut setul de încălzire, ce să vezi? Klapwijk a făcut 11pct și eficiență 100%. Măi, măi, măi! Așa făcea uneori și Cleger la Blaj când era nevoie să-l ajute Limbosu pe Stavi de la Voléro ?

În setul 3, gălățenii iar s-au relaxat și au continuat la fel și în setul 4, pe care l-au câștigat din multele greșeli neforțate ale adversarilor (11!). Bulgarii au pierdut calificarea pe mâna lor. Setul 5 n-a mai contat și Stancu a jucat cu rezervele și cu centralul Olteanu. Ai noștri au rezistat până la 7-7, apoi gazdele au făcut o serie de 4 pct. Bulgarii au câștigat setul cu așii și cu blocajele, iar Stancu arată că el n-are sentimente patriotice. Dacă ar fi jucat serios și ar fi câștigat meciul, mai aduna RO un punctuleț la clasamentul pentru cupele europene. Nu mai bine să-l dăm bulgarilor, Stancule?

roadelepamantului.ro

Montana Volley e cam e locul 6 în campionatul bulgar.

bijubox.ro

Cel mai bun jucător și cel mai bun marcator: Niels Klapwijk (#13 opus Arcada), 28p, 57%
Cel mai bun de la Montana și cel mai eficient atac: Maxim Sapojnikov (#5 opus), 25p, 63%
Cel mai slab jucător: Filip Šestan (#11 extremă Arcada)

În tur: 0–3. Scor cumulat: 2–4. Arcada Galați avansează în 8imi, unde va juca contra nederlandezilor de la Amysoft Lycurgus Groningen, pe 16 dec, în „bula de biosecuritate” organizată de Dinamo Moscova. Câștigătoarea va juca imediat în sferturi, foarte probabil, contra gazdelor.

2 thoughts on “CCEV 2021 16imi retur | Arcada merge la Moscova * Stancu nu are sentimente naționale

  1. Dumneata ai habar despre ce se intampla in volei?Cand se califica nu e bine ,cand joaca cu rezervele nu e bine.Dar dumneata te gandesti ca acesti jucatori mai au de jucat inca 2 meciuri in urmatoarele zile si au un drum lung de facut pana acasa.Numai sa criticati sunteti buni.Nu apreciati eforturile facute.

    1. Bine că suntem buni 😉 Acu, să fim și serioși, ce mai conta un sfertuleț de oră după cele 2 ore? Cu așa niște păpădii delicate ar fi bine să nu mai mergem la Cupa Mondială cea cu 11 meciuri în 2 săptămâni. Nu sfertulețul de oră (care poate ne-ar fi adus un punctaj mai bun) era problema, ci deplasările lungi.

Comentezi?