CCEV (M) 16imi retur (1) | Trupa vișănelului zălăuan Feher face istorie á la Blaj pe bază de umilire * Bombardament cu ași

aqualine.ro/

 

Zalău 113 – Perkinelmer Leo Shoes Modena 0 – 3 (13-25, 14-25, 15-25)
Spectatori: 712

De 4 ori mai puțini spectatori față de marți au venit la acest meci, restul considerând că nu-și pot pierde timpul cu trupa lui Feher. Cu extrema Leal Hidalgo rămasă pe bancă, dar cu Ngapeth (ăl mai bun) revenit în teren, Modena le-a administrat băcăuanilor o bătaie cum numai Blabla Blaj a știut să ia în toate finalele de cupe europene în care a participat. Zalău 113 a făcut 13, 14, 15 pct. Dacă mai jucau încă 10 seturi, pas cu pas ajungeau și ei la 25. 😊

Modena i-a bombardat pe feheri cu 13 ași!

ottobroker.ro

Cel mai bun jucător, cel mai bun marcator și cei mai mulți ași: Nimir Abdel Aziz (#14 opus Modena), 20p, 60%, 5 ași
Cel mai bun de la Zalău:
Cel mai eficient atac: Swan Ngapeth (#8 extremă Modena), 12p, 71%
Cel mai slab jucător și cei mai mulți ași încasați: Andrei Mihălescu (#5 extremă Zalău), 5. Era să fie iar Bălean cel mai slab jucător, dar Mihălescu l-a depășit. Cum poate fi căpitan de echipă unul dintre cei mai slabi jucători ai ei, bă Fehere??

klap.ro

În tur: 1–3. Punctaj cumulat: 0–6. Modena se califică în 8imi, unde va juca cu câștigătoarea confruntării dintre Tours VB și Amysoft Lycurgus Groningen.

Poate e vremea ca panarama de habarnist Feher să plece de la conducerea clubului dejo-zălăuan. Este de neînțeles cum autoritățile locale l-au înscăunat pe acest individ cu puțini neuroni în fruntea clubului și i-au dat pe mână niște saci de bani publici. Să ne amintim și cum a intrat clubul în divizia A cu sprijinul direct al Ghiulangiului și combinându-se de formă cu LAPI Dej. După regulamentele FRV, o echipă nu poate juca direct în divizia A fără să fi trecut prin divizia B. Dar altoiți pe trunchiul LAPI Dej, gașca lui Feher s-a strecurat în prima divizie. Ilegal, am spune, pentru că este aberant și necinstit să joace într-un campionat o echipă care provine dintr-o coaliție de cluburi. O echipă trebuie să aparțină fără ambiguitate unui singur club identificat unic prin certificatul de identitate sportivă (CIS), bă Universitalule Cojocaru. Câte echipe din astea ai în campionat?

Comentezi?