CCONF 2021 Finala retur | Limbosu iar face istorie! 46p, un record de rușine egalat * Cea mai neagră săptămână din istoria Blabla Blaj * Lolo Lololo pe dos 😊 * Căruțașu și Alupei cele mai bune într-o finală de cupă europeană * Cum înjură Baciu? * Primarul Yeșilyurtului n-a primit medalie

magnolia.ro/

 

(F) System9 Yeșilyurt – Blabla Blaj 3 – 0 (25-17, 25-17, 25-12) (75-46)
Spectatori 50. Pe Internet peste 15500!

Era, totuși, greu de prevăzut cum va decurge meciul retur și rezultatul concret, deși lumea se aștepta ca Yeșilyurt să câștige Cupa Confruntării. Ne gândeam că Jucărica lui Limbosu va avea o tresărire de orgoliu și va crea mari probleme turcoaicelor. Dar n-a fost deloc așa. Blabla n-a condus decât o dată în setul 1 (1-2), iar Yeșilyurt a făcut de mai multe ori serii de 3-4-5 pct. În setul 3, a făcut și o serie de 8p.

În setul 1, Blajul n-a greșit mult, a atacat cât de cât, dar Yeșiulyurt a fost ca un tăvălug. 19p din atac contra 12p, cu opusa Căruțașu (Yeșilyurt) făcând 7p. A făcut și opusa Baciu 5p cu slabă eficiență, dar turcoaicele au mai avut 2 jucătoare cu câte 5p.

În setul 2, Blajul n-a mai avut pe nimeni să facă 5p. Baciu a avut o rușinoasă eficiență de numai 21%. De aia, Limbosule, îi dai salariu de două ori mai mare decât al lui Căruțașu? 😉 De aia îl plătești regește pe ZaDarko Arena, probabil cel mai bine plătit bugetar din județul Alba? Yeșilyurt și-a repartizat punctele prin toată echipa și dacă atacul a scăzut, a crescut blocajul.

klap.ro

Câștigarea setului 2 a însemnat câștigarea cupei. De aceea, setul 3 n-a mai contat, iar ZaDarko Arena a jucat cu rezervele și așa au ajuns și Alupei și Cheluță să joace într-o finală de cupă europeană! 😀 A fost, cu siguranță, un spectacol modul în care Căruțașu și Alupei își schimbau priviri tăioase prin ochiurile fileului 😊. Căruțașu motor pentru echipa sa al câștigării unei cupe europene, iar Alupei cu 2 ani de statut de rezervă bună de folosit la antrenat sârboaice. Dar cu vise de carieră americană, of of of.

Către finalul setului 3 și-a băgat rezervele și antrenorul Kamil Mehmet Soz, cel care are un merit major în câștigarea acestei cupe.

Blabla Blaj a fost ca un dulău limbos și nu foarte inteligent ținut ferm în lanț și cu botniță de echipa turcă.

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Alexia Căruțașu (#14 opusă Yeșilyurt), 19p, 53%
Cea mai bună de la Blabla: Francesca Alupei (#4 centrală), 4p!, 75%
Cele mai multe blocaje punctate: Jennifer Cross (#2 centrală Yeșilyurt), 5
Cea mai bună recepție: Bihter Dumanoglu (#12 libero Yeșilyurt)
Cea mai slabă jucătoare: Regan Hood Scott (#6 extremă Blabla)

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. System9 Yeșilyurt Istanbul câștigă Cupa Confruntării 2021.

Dacă, de obicei, Proștii lui Boričić dau aiurea distincția pentru cea mai bună jucătoare celei mai bune marcatoare, da data asta au nimerit-o. Căruțașu chiar a meritat distincția azi. A fost asta și o dulce răzbunare indirectă a bunicului Sandu Kapelovies Tatae contra Ghiulangiului, cel care l-a exclus din „viața voleibalistică”, în timp ce Kapelovies o șlefuia pe cea care avea să ajungă mai bună voleibalistă română. Cel puțin a momentului. Iar dacă norocul lui Kapelovies a fost ghinionul lui Limbosu, asta a fost și pentru că Limbosu, Ghiulangiul și Cocoșelul Horică Cardoș de Agroland au format gașca aia care a manevrat voleiul românesc în anii recenți.

Ce-a atins Limbosu în voleiul românesc s-a umplut de ghinion (Blestemul lui Avrămuț Iancu). Acum el se va fuduli cu jumătate de gură cum că a mai bifat o finală de cupă europeană. În realitate, a mai bifat azi un record negativ de toată rușinea. Mai bine zis, a egalat recordul celui mai rău scor încasat de o echipă în Cupa Confruntării. Miercurea trecută a fost recordul de 46p, iar azi l-a egalat. Dar noul record constă în cel mai rău scor cumulat într-o finală de cupă europeană din toate timpurile! Tur + Retur = 92p! În timp ce un scor onorabil (dublu) ar începe de pe la 120p.
Împreună cu celelalte isprăvi din celelalte finale, Jucărica lui Limbosu v-a rămâne definitiv în istoria voleiului ca deținătoare a celor mai rușinoase 4 scoruri din finalele cupelor europene!

roadelepamantului.ro

Ca divertisment, Blabla Blaj și-a luat o porție de Lolo Lolo Lololo de la galeria turcă 😊 Cum le mai sucește soarta! Dacă ăla era șlagărul victoriilor Blajului în cupele europene, acum a fost al unei înfrângeri rușinoase și dureroase. #CE_IA_BLAJUL, Limbosule?
Baciu a fost schimbată în setul 2 și se pare că a zis ceva de dulce. Vom face un concurs de citit pe buze, ce a spus delicata femeie 😉
Digi Sport s-a sucit în ultimul moment și n-a mai transmis meciul, ca dovadă a respectului pe care voleiul românesc îl are în mass-media, cu Ghiulangiul și cu Universitalul Ocolește la conducere. O finală de cupă europeană căreia postul sport pur și simplu i-a dat cu piciorul. Cine a pierdut meciul în direct în poate vedea AICI.

Nu știm dacă Limbosu a fost la meci, se pare că nu. Ar fi pentru prima dată când nu se mai excursionează prin Ieoropa după fundul echipei. A fost cea mai neagră săptămână din istoria bănoasă a CSM Volei Alba Blaj! Și, după această a treia înfrângere dureroasă în numai o săptămână, credem că primarele Limbosu e pregătit să semneze actul de desființare al clubului, care nu-i mai este de niciun folos electoral sau de fudulie ieoropeană. Ba chiar i-a adus urmărire penală și procese.
Apropo, bă Lomboule, ai hopservat că primarul Yeșilyurtului n-a primit medalie, așa cum îți tot cadorisea ție Ghiulangiul? Ce vremuri, bă Limbosule, când întorceați voi pe-o față și pe alta voleiul românesc, doi Gigi… No, ai să meri după el, ioi.

Toată distracția, cu tot cu festivitatea de premiere, a durat o oră și jumătate! 😀

Comentezi?