# CE 2019 (M) OPTIMI * CUPA MONDIALĂ 2019 (F) * CSM BUCUREȘTI ȚEAPĂ…

aqualine.ro/

# CE 2019 (M) OPTIMI * CUPA MONDIALĂ 2019 (F) * CSM BUCUREȘTI ȚEAPĂ * SUPERCUPA FĂRĂ **LIMBOSU ***** LIMBOSU **FĂRĂ DIRECTOR GENERAL

Runda 8imilor CE este încă o chiflă a proștilor lui **Boričić**, în mare parte fiind inutilă. Echipele de pe locurile 1 din grupe joacă cu locurile 4 (grupe diferite), iar cele de pe 2 cu cele de pe 3. Majoritatea meciurilor sînt o pierdere de timp și de resurse, deoarece se cam știu cîștigătoarele dinainte. Singurul aspect care contează cît de cît este dimensiunea scorurilor victoriilor sau ale înfrîngerilor, care vor plasa mai bine sau mai rău echipele învinse, dar și cele învingătoare, în clasamentul final. De exemplu, dacă Grecia ia un set Rusiei, probabil va fi mai sus în zona 9-16 decît Finlanda care n-ar lua niciun set de la Franța (presupunem).

**21 sep
**1700 Nederlanda – Germania
1830 Rusia – Grecia
1830 Serbia – R Cehă
2030 Franța – Finlanda
2100 Polonia – Spania
2130 Belgia – Ucraina
2130 Slovenia – Bulgaria

**22 sep
**1800 Italia – Turcia

klap.ro

Poate ați observat că echipele gazdă care se califică în 8imi rămîn să joace în țara lor, indiferent de locul din grupă, însă nu știm ce ar fi făcut proștii lui **Boričić**, dacă ar fi picat în 8imi să joace una cu cealaltă două țări gazdă.
Mai observați parșivenia Franței 😉 După ce se plîngea, pe bună dreptate, **Ngapeth** că polonezii au stîlcit grav programul la calificările pentru Olimpice în favoarea lor și în defavoarea Franței, acum francezii lovesc în Italia programîndu-i meciul din 8imi cu o zi mai tîrziu, ca italienii să aibă o zi de refacere mai puțin înaintea sfertului cu Franța!
—–

Nebunia proștilor lui **Moș Ary Graça Șontorogul** de la FIVB, a mai înghesuit vara (toamna) asta în o competiție tare, a 4a! După Liga Națiunilor, Calificările pentru Olimpice, campionatele continentale a venit și Cupa Mondială. Joacă sportivii de vîrf de-și dau sufletul.

Cupa Mondială se desfășoară o dată la 4 ani și e privilegiul Japoniei să fie mereu organizatoare. Participă 12 echipe, care joacă fiecare cu fiecare în 3 runde a cîte 2 grupe. Jocurile au loc în 6 orașe diferite.

**Clasamentul feminin după prima rundă
**1. China
2. SUA
3. Rusia
4. Nederlanda
5. Serbia
6. Brazilia
etc
—–

CSM București chiar are echipă în divizia B?
Nu mai are! Marele organizator **Cotoroanță** n-a priceput ce-a înțeles și ne fraierise că CSMB va juca în divizia B, dar echipa deja a dispărut și din lista diviziei B.
—–

ottobroker.ro

La UNTT Data Cluj N au venit Melinda Sipos Șipoș** (centrală) și **Alina Gagea Alina (centrală), ambele de la Știința Bacău.
—–

Numai varianta masculină a Supercupei României va avea loc în acest an și anume pe **23 oct**, la Alexandria, cu participarea echipelor Arcada Galați și Dinamo București. Slugile universitare din **Consiliul Slujitor** au fost prea tolomace ca să se informeze ce se întîmplă în alte sporturi și în alte țări, când o aceeași echipă cîștigă și campionatul și cupa. Cînd o să afle că existau variante de Supercupă feminină, primarele blăjean **Păhărică Limbosu** o să-i hartoaie două scatoalce lui **Sergiulanche(u)**, blăjeanul din **Consiliul Slujitor**, pentru că primul a fost deposedat de bucuria infantilă de a defila cu încă o talangă la grumaz prin părculețul din fața primăriei.

Apropo, bă **Limbosu**, ți-ai pus director general nou la clubul tău de 3 lulele 3 surcele sau funcționezi nestatutar, deci **ilegal**?

Comentezi?