CE 2021 (F) | Încă două jocuri cu Croația * Ariton a revenit la lot * Cine se uită la Telekom Sport? * Prostănacii cu biletele

aqualine.ro/

 

Cele 2 meciuri cu nr 13 în Europa, Croația, despre care v-am povestit deja, n-au fost ultimele înainte de CE, ci au mai urmat două:

(F, test 8 aug) România – Croația 2 – 3 (19-25, 23-25, 25-21, 25-17, 10-15)

(F, test 9 aug) România – Croația 3 – 1 (30-28, 25-21, 25-21, 21-25)

Sunt semne că jocul nostru s-a mai ameliorat în ultimele meciuri și am început să câștigăm niște seturi. Ne îngrijorează, însă, jocul fluctuant al tinerei opuse Elfița Căruțașu, care, într-un meci își face datoria, dar în altul pierde puncte câte a făcut. Iar rezerva ei, Zadorojnai, n-a prea jucat în meciurile de verificare.

creditfix.ro

Vă dăm vestea bună că centrala Diana Ariton, una dintre jucătoarele a căror lipsă de la lotul național ar fi avut o influență negativă în calitatea jocului echipei, s-a reîntors la lot. Sperăm să fie de bun augur. În același timp, statisticile meciurilor de verificare ne arată că singura jucătoare cu joc constant bun a fost centrala Denisa Ionescu.

CE 2021 (F) începe pe 18-19 aug, grupa noastră începând miercuri 18 aug cu meciul România – Turcia (20:30). Apoi vom avea 2 zile pauză.
Ultimele meciuri din grupă sunt pe 25 aug, iar pe 28 aug, primele 4 echipe din grupă se vor duce în Bulgaria pentru optimi.

Iar gașca lui Spirulină+Generalu (adică Universitalu + Te-am Managerul) au mai dat o data cu bâta-n balta, aranjând transmiterea meciurilor pe… Telekom Sport! 😊 Cine se uită, bă nenorociților, pe Telekom Sport? Iar ne puneți să căutăm pe net canale de sport străine?

Cât despre bilete, ele sunt exclusiv pentru cunoscători! Spectatorul clujean de rând ocazional, dacă ar vrea să se distreze cu ceva sport într-o seară, nu găsește marele eveniment EuroVolley nici pe situl BTarena, nici pe situl eventim.ro! Paginile eventim.ro pentru bilete sunt accesibile exclusiv din situl CEV. Vă dați seama câtă prostie a putut genera noua conducere a FRV? Cât de proști sunt când vine vorba de a face publicitate unui eveniment de greutate europeană?

În plus, să nu vă păcăliți când luați bilete de la eventim.ro. Cică există opțiunea de a vi se alege locurile automat. Zic proștii de la eventim.ro: „Cel mai bun loc. Tu selectezi pretul – noi selectam cel mai bun loc disponibil.” (desigur fără diacritice, ca orice proști care se respectă). Am făcut o simulare cu „cel mai bun loc” și am primit locuri în sectorul 1A01, adică cel mai prost! 😂 … undeva în colțul terenului în sectoarele cele mai depărtate de teren. E clar că aotomato-proștii n-au nici cea mai mică idee despre ce înseamnă un loc bun pentru volei. Vă spunem noi: sectoarele 1C 13-15. Unii deja și-au luat bilete la fundul arbitrilor principali 😊 chiar dacă pe diagramă e marcat locul principalului.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Credeți că prostia lor se oprește aici? NU! Deși pe situl CEV există și o pagină în engleză, care trimite către eventim.to, de acolo aterizezi direct pe pagina în limba română! E drept că există un globuleț într-un colț ca să alegi limba engleză (cine l-a observa), dar se putea face o trimitere direct spre varianta în engleză.

Pentru meciurile din Croația nu sunt bilete din cauza restricțiilor sanitare, probabil meciurile se vor desfășura fără spectatori.
Serbia oferă niște opțiuni de bilete, dar când ajungi pe pagina de bilete nu e nimic disponibil.
Bulgaria s-a organizat nițel mai bine.

Puteți cumpăra bilete AICI.

Comentezi?