CE 2023 (F) Calificări grupa A etapa 1 | Victorie contra unei echipe slabe * Probabil un record * Lui Calotă i-a venit mintea la calotă * N-am scăpat de Mika Romă? * Și la Piatra Nț o serie de prostănaci de organizatori

aqualine.ro/

 

România – Israel 3 – 0 (25-16, 25-13, 25-10)
Spectatori: 200?

Nu cred că am mai văzut echipa RO bătând atâta de tare o altă echipă. A fost un meci de antrenament contra unei echipe israeliene foarte slabe și cu talie medie redusă. Lipsa de valoare a adversarei a păstrat și calmul în echipa noastră, care a jucat mai mult de distracție. FRV nu are un statistician care să țină evidența tuturor scorurilor, dar putem bănui rezonabil că suntem aproape de cel mai bun scor al naționalei feminine românești din toate timpurile.

Cea mai bună jucătoare: Diana Calotă (#9 coordonatoare RO)
Cea mai bună de la ISR: Yael Benjamin (#19 extremă), 5p, 83%
Cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Adelina Budăi Ungureanu (#19 extremă RO), 15p, 71%
Cele mai multe blocaje punctate: Diana Ariton (#1 centrală RO), 4
Cea mai bună recepție: Diana Vereș (#2 libero RO)
Cea mai slabă jucătoare: Valeria Gamanovici (#7 extremă ISR)

Salutăm faptul că Dianei Calotă i-a venit mintea la cap. O federație inteligentă (nu e cazul FRV!) se îngrijește simultan și de necesitatea întineririi naționalei și de obținerea de rezultate care să mențină țara respectivă cât mai sus în clasamentele internaționale. De aceea, jucătorii/jucătoarele cu experiență (deși „bătrâni”) continuă să joace la echipele naționale câtă vreme pot aduce calitate ansamblului. E bine că Diana s-a vindecat de greața teribilă de a participa la acțiunile naționalei și acum ne gândim deja câte seturi am putea lua Croației. 😉 În contrast, fudula Onyejekwe a rămas îngrețoșată și doar niște bani mulți ar mai putea-o convinge.

creditfix.ro

De partea cealaltă, coordonatoarea ISR parcă a fost denumită de Caragiale. Aducându-ne aminte de matrapazlâcurile lui Păhărică Limbosu de la Blaj, ea se numește… Mika Rome! 🤣😂

Pornind de la încă o decizie tâmpită a federației lui Universitalu Cojocaru, cea de a programa meciurile naționalei feminin din nou într-un oraș fără volei, dăm din nou peste aceeași tâmpenie devenită o tradiție românească: jocul cu soarele în teren! Ia zi-ne, Calotă, cum se poate juca așa?

Iar dacă cei care au o sală cu o tribună și pun arbitrul principal cu fundul la public sunt tâmpiți, cum sunt cei care au 2 tribune, dar gonesc publicul la fundul arbitrului principal? 🤣 Super-tâmpiți. De ce fac ei asta?? Pentru că așa cred ei că dă bine la teveu, să pară că sunt mulți spectatori. Așa făcea și Jenică Mâncărică Banciu de la CSMB când avea meciuri la Sala Polivalentă din București.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Meciul CRO–FRO are loc mâine, duminică.

În etapa 2 (miercuri 24), fetele noastre fac o deplasare exotică în Insulele Feroe, lângă cercul polar, unde soarele răsare la 6 și apune la 21 (în această perioadă a anului). Scopul meciului nu poate fi decât realizarea unui scor record.

Bă, îNȘelarule bârficios ca o muiere bârficioasă, dacă tot i-au strecurat cucută în urechi naivului antrenor Naranjo, poate-i înveți și numele, că i-l tot stâlcești de câțiva ani. La fel ca asemănătorul tău, prostovanul de Contabilu Constantinescu 😉

Comentezi?