CE 2023 (M) Calificări grupa G etapa 3 | Demaraj greoi * Idioții de la Galați * Panaramă la Mioveni

Romania - Bosnia Herțegovina, volleyball
România – Bosnia și Herțegovina 3 – 1 (25-20, 19-25, 25-16, 25-20)
Spectatori: 698. Serios? Mai trebuia 2 și se făceau 700! 😊 În realitate, estimăm că n-au fost nici 350.
RO a început din nou slab, dar a luat primul set relativ ușor. A cedat setul 2 cu un atac foarte slab și cu apărare la fel. În setul 4, am scârțâit serios, unul din motive fiind și… soarele din teren.
Un meci oarecum echilibrat, câștigat de noi pentru că ne-au ajutat adversarii. Balanța s-a inclinat mai clar doar la categoria puncte din greșelile adversarilor: 29-19.
Cei mai buni jucători: Claudiu Dumitru (#6 coordonator RO) și Nemanja Vidović (#15 coordonator BIH)
Cel mai bun marcator și cel mai eficient atac: Asmir Hukičević (#8 extremă BIH), 20p, 75%
Cele mai multe blocaje punctate: Robert Călin (#18 central RO), 5
Cel mai slab jucător: Cristian Bartha (#10 coordonator RO)
RO începe să pară a echipă care începe slab seturile, dar are putere psihică să revină. Asta merge în fața echipelor mai slabe, dar va fi foarte rău în fața celor puternice. Revenirea va fi mult mai grea sau imposibilă.
Deoarece n-au rezolvat problema soarelui din teren, îi promovăm pe prostănacii de organizatori de la Galați la rangul de idioți. Aplauze! Ne rugăm ca mâine să fie înnorat la Galați.
În FOTO: punct pierdut din cauza soarelui.
Elveția – Albania 3 – 1 (23-25, 25-20, 25-16, 25-10)
Cel mai bun marcator: Luca Ulrich (#5 extremă SUI), 21p, 53%
Etapa 4 ar fi trebuit să se desfășoare duminică, dar meciul Bosnia și Herțegovina – România a fost devansat NEREGULAMENTAR și are loc mâine JO 11 aug (1700), cu gazdă inversată, la Galați. Meciul nu va fi transmis de TVR 3.


În cadrul Campionatului Balcanic Sub-19 (F) (prostește numit „Balcaniadă”, îNȘelarule, pe pagina clubului din Mioveni) RO a jucat azi contra Kosovo. Anunțata transmisie în direct nu a fost făcută de club, ci de Tatiana Mony și numai pe 2 seturi. Se vede că alde ăștia de la Mioveni și de la Galați i-au ales pe inteligenții din Consiliul Director. Că doar inteligent la inteligent trage.

1 thought on “CE 2023 (M) Calificări grupa G etapa 3 | Demaraj greoi * Idioții de la Galați * Panaramă la Mioveni

  1. Despre soarele din teren s-a mai scris , dar nu au urechi galatenii . S.Stancu s-a prins la timp ca B.H. ataca in zona 2 cand acolo blocajul a fost aproape inexistent cu C.Bartha la fileu !Sa auzim de mai bine in ultimele meciuri de acasa cu B.H si H. iar astazi sa ploua sau macar sa fie cer acoperit !

Comentezi?