CE (F) 2023 Grupa B – Clasamentul după 3 etape * Mândri, Ursulache?

aqualine.ro/

 

După bătaia rușinoasă încasată ieri, scribălăul federației, Ursulache, chiar a lăudat jocul alor noastre și a scris că „trebuie să fim mândri de felul cum au luptat fetele”. ? Cum au luptat, bă prostănacule? Chiar cel care le-a „antrenat” prostește, El Zapacito, a recunoscut involuntar haosul din echipă prin exprimarea lui de golan nervos: „F-ing spaces”. Da, pentru că fetele joacă fără coeziune, nu se simt una pe alta și nu pot acoperi corect spațiile dintre ele și așa pică multe mingi în teren. Mai există mulți amețiți de comentaci la postările federației, care laudă „efortul” minunat al echipei, care a pierdut în fața Elveției, Elveția și Estonia fiind cele mai slabe echipe ale acestui turneu! Ce pretenții la calificare să mai avem? Norocul nostru cu Pașa Akbașa cel Fudul Vivil Si Vivil Trai, marele antrenor internațional, care a făcut praf reprezentativa Croației.

După încheierea a 3 etape, clasamentul grupei B arată astfel:

  1. Italia 3 victorii 9p
  2. Bulgaria 2v 6p
  3. Bosnia Herțegovina 2v 7p
  4. România 1v 4p
  5. Elveția 1v 3p
  6. Croația 0v 1p

Teoretic, toate echipele mai au șanse de calificare. Practic, CRO s-a cam dus pe copcă, iar Elveția nu va mai avea același noroc cu Bulgaria și e greu de crezut că ne-ar depăși în clasament. Depinde acum dacă ne bate („bat”?? ? ) Bosnia și Herțegovina și cât de tare.

Este incredibil ce șanse ratăm în contextul cu BUL ca echipă renovată și cu adversare potențiale viitoare din cea mai slabă grupă a CE! Am fi putut ușor ajunge în primele 8.

creditfix.ro

În sensul jocului foarte slab, alte surprize la acest CE ar fi Spania, Ungaria și, mai ales, Cehia.

ottobroker.ro

Dacă încercăm un clasament cumulat al celor 5 zile de până acum, nu putem lua în considerare numărul de victorii (numere de etape diferite în cele 4 grupe), dar raportul seturilor poate fi un indicator folositor. Astfel, RO ar fi acum pe la locul 14 în acest campionat.

În ierarhia mondială am pierdut multe puncte după înfrângerea neașteptată (statistic vorbind) în fața Elveției și am re-căzut pe locul 34. Și în ierarhia europeană am re-căzut pe locul 19.

Proștii lui Boričić (CEV) încă n-au publicat nimic din statisticile jucătoarelor.

 

Comentezi?