CE Sub-17 2021 (M) Faza balcanică etapa 3 | Chițigoi cel mai bun marcator din Balcani!

aqualine.ro/

 

România – Turcia 0 – 3 (16-25, 18-25, 19-25)

Ultimul meci al turneului de la Vrnjacka Banja (SRB) a fost o rușine și ne-a adus clasarea pe ultimul loc în grupă cu zero victorii, 1 pct și doar 3 seturi câștigate în 3 meciuri. Rușinea se datorează vișănelului zălăuan, antrenorul Marius Lazăr, din gașca lui Feher, dar și din lista de candidați propuși de Ghiulangiu pentru CD și reușiți. Cu toate acestea, RO a intrat în runda a 2a de „recalificări” (luna mai) din cauza numărului de locuri disponibile prea mare.

Am avut o recepție extraordinar de proastă și opusul Ștefan Văduva, care trebuia să aducă cele mai multe puncte nu a existat. A făcut doar 4p tot meciul, iar „performanța” lui pe cele 3 meciuri este de doar 2,25 p/set.

ottobroker.ro

Cel mai bun jucător de la RO: Claudiu Urian (#10 coordonator)
Cel mai bun marcator al partidei, de departe: Cristian Daniel Chițigoi (#9 extremă RO), 25p!, 68%. Din nou mai mult de 50% din mingile de atacat au mers la el.
Chițigoi a devenit cel mai bun marcator al întregii competiții balcanice cu un uimitor scor de 93p! și o uimitoare medie de 7,75 p/set! Universitale Ocolește, dă-i o distincție, nu fi!

klap.ro

Statistica partidei aici:

Săptămâna viitoare,  între 9-13 mar, în aceeași localitate sârbească, în aceeași sală, are loc competiția similară feminină Sub-16. Participă 5 echipe: RO, SRB, TUR, BUL, MKD (Macedonia N). Condițiile de calificare sunt aceleași.

Comentezi?