CÎTE STRĂINE? (5) Răzvan Ifrim (antrenor de volei pe nisip): Eu sînt de acord.…

aqualine.ro/

CÎTE STRĂINE? (5)

Răzvan Ifrim (antrenor de volei pe nisip):

ottobroker.ro

Eu sînt de acord. Atîta timp cît echipele de junioare nu dau sportive de valoarea unei ligi 1, sînt de acord. Echipele de divizia B [A2] sînt extrem de slabe. Cu un lot promovezi și apoi cu altul trebuie să joci în divizia A[1], că nu faci față.
În Turcia, în liga a doua s-a dat drumul la străine tocmai pentru a crește nivelul.

Cu toții trebuie să ne adunăm și să creștem sportivi de valoare. CSȘ-urile trebuie să producă sportivi cît mai mulți, care să facă față la nivelul diviziei A[1]. Toată lumea trebuie să gîndească în perspectivă. Iar antrenorii ai căror sportivi ajung în divizia A[1] la echipe valoroase merită premiați în bani.
Plus că eu cred că echipele de divizia A[1] ar trebui să aibă echipe de sub 20-22 de ani, care să joace într-un campionat paralel, cu meciuri în deschiderea echipelor mari.

vivacredit.ro

Modelul celor de la Tg Mureș, care au toate categoriile de vîrstă, trebuie urmat. Fără o investiție în junioare de 15-16 ani, de perspectivă, cluburile de divizia A[1] sînt nevoite să aducă jucătoare străine. O singură precizare și anume că totuși străinele trebuie să fie de valoare și peste ceea ce avem în țară.

1 thought on “CÎTE STRĂINE? (5) Răzvan Ifrim (antrenor de volei pe nisip): Eu sînt de acord.…

  1. (FRViș, cu votul masiv al cluburilor de A1, a decis ridicarea restricțiilor privind numărul de jucători străini, fie pe foaie fie în teren. Voi încerca să obțin și să public păreri de la mai mulți oameni de volei. Nu înseamnă că și sînt total de acord cu ce spun ei. Ca și-n alte dăți, referirile la voleiul feminin se aplică și la cel masculin.)

Comentezi?