CM-F 2018 Runda 2 ziua 4 :: CUM E ATUNCI CÎND VREI SĂ PIERZI…

aqualine.ro/

CM-F 2018 Runda 2 ziua 4 :: CUM E ATUNCI CÎND VREI SĂ PIERZI UN MECI! 😀 * THAILANDA CA ROMÂNIA * Rezultate selectate

Turcia – Thailanda 3 – 1
Turcia a fost marea dezamăgire a acestui Campionat Mondial. Prestațiile anterioare în Liga Națiunilor și prezența lui Guidetti la cîrma echipei sugerau că TUR putea ajunge în semifinale.
Thailanda s-a luptat cu un ghinion teribil la acest CM. A venit fără 2 jucătoare de bază accidentate (Chatchu-on și Hattaya), iar pe parcurs s-au mai accidentat 2 generatoare de puncte: Ajcharaporn și Pimpichaya). Dacă în prima parte se lupta de la egal la egal cu RUS și cu USA, spre final abia s-a tîrîit, ajungînd chiar pe locul… cu ghinion! Adică 13. Tot pe acolo ajunsese și RO în 2002, la ultima participare la un CM: locurile 13–16.

Italia – SUA 3 – 1
Italia rămîne singura echipă neînvinsă la acest CM: 9 meciuri, 9 victorii. Oare își va putea menține forma excelentă sau oboseala acumulată își va spune cuvîntul?

China – Rusia 3 – 1
China n-a avut milă pentru Rusia, deși după meciul de dinainte, CHN nu mai putea părăsi locul 2 din grupă. A dorit o victorie, făcînd astfel jocul SUA, ajutînd-o să meargă mai departe și oprind RUS, care avea nevoie de victorie pentru calificare.

klap.ro

Olanda – Serbia 3 – 0 (25-16, 25-12, 25-20)
Serbia era calificată și Terzić a considerat că e mult mai important ca echipa lui să intre mai odihnită în runda 3. A cedat meciul fără scrupule ținîndu-le pe bancă pe Bošković, pe Veljković și pe Malešević și făcînd tot meciul doar 48 pct! E clar că scopul a fost de a scăpa cît mai repede e un meci nu numai inutil, ci și care chiar îl încurca. Cînd o echipă își dorește o înfrîngere, e foarte clar că sistemul competițional a fost prost conceput.

Japonia – Brazilia 2 – 3
Japonia avea nevoie de un singur set ca să se califice în dauna Braziliei. Iar acest set a fost chiar primul! BRA s-a bătut serios și avea cam 22-19 în primul set. Atunci JPN a tras 3 ași la rînd, apoi BRA a pierdut un al 4lea punct dintr-o greșeală neforțată (călcarea liniei de atac). Pe acest fond de uluire, JPN a putut să-și asigure calificarea cel mai devreme posibil. După aceea, deși jocul a devenit amical, echipele s-au întins la 5 seturi. A obosit JPN mai mult decît trebuia? Nu, pentru că s-au rulat toate jucătoarele, niciuna dintre ele nejucînd integral.

ottobroker.ro

Echipele calificate în runda 3: NED, JPN, SRB, ITA, CHN, USA.

Runda 3 vine după 2 zile de pauză… sau 3! Pentru că așa s-au gîndit proștii lui Moș Ary Șontorogu, că e bine cu o fază de 6 echipe în 2 grupe, ca să stea fiecare o tură în mod inegal…

Și din nou proștii de organizatori sar sîmbăta făcînd-o zi de pauză, în loc s-o trateze ca pe o zi de maximă audiență!

Comentezi?