# **CM SUB-18 Meciurile pentru locurile 5-8 |** NE LUPTĂM PENTRU LOCUL 5 CU…

# **CM SUB-18 Meciurile pentru locurile 5-8 |** NE LUPTĂM PENTRU LOCUL 5 CU ALTĂ ECHIPĂ ASIATICĂ

**(F) România – Peru 3 – 0 (25-20, 25-21, 25-17)**

Al 7lea meci al nostru de la acest CM a fost cu noroc. A fost primul televizat, pe care l-am putut urmări în direct la o calitate decentă.

Peru e o echipă care, probabil, face tranziția între locurile 5-8 și 9-12. Nu ne-a pus probleme deosebite și nu a existat amenințarea că ar putea cîștiga. Problema e la noi și e una de atitudine. Cînd ai un adversar moale, nu te apuci să joci leșinat (așa cum le-a educat **Macariena**), ci, dimpotrivă, te duci în teren sprințar(ă) și îți propui să încerci tot felul de șmecherii și de fente și să cîștigi la cel mai bun scor posibil.

*Cea mai bună marcatoare și cei mai mulți ași*: **Francesca Alupei** ( #17 centrală RO), 16 pct, 64%, 4 ași.

Crainicul egipteam ne-a amuzat teribil. A fost mai comic decît **îNȘelaru** la pronunția numelor jucătoarelor! 😀 Ghici ghicitoarea mea: ce nume recunoașteți de aici: Corațu/Carutaș, Alupi/Alubi, Miurer, Dimitrușa, Jorjina, Franțeșca…

Cu această victorie la pas, **RO are asigurat locul 6**, dar va juca pentru locul 5 contra Japoniei, care a învins Rusia cu 3–1. Cum s-ar zice, la acest CM, în sfîrșit, am sărit peste RUS! 🙂 Dar putem oare bate o echipă asiatică? Deocamdată am fost învinși și de Thailanda și de China.

(F) Japonia – România, 14 sep, de la ora 13:30 (inițial anunțat 14:30), la Ismailia.

Comentezi?