# **CM SUB-18 Sferturi |** NE E FRICĂ DE ASIA * URĂ DE HAL…

# **CM SUB-18 Sferturi |** NE E FRICĂ DE ASIA * URĂ DE HAL…

# **CM SUB-18 Sferturi |** NE E FRICĂ DE ASIA * URĂ DE HAL DE PROFESOR UNIVERSITAR

**(F) China – România 3 – 0 (25-17, 30-28, 25-19)**

Cu echipele din Europa ne descurcăm… am bătut și Argentina… Dar astea din Asia ne termină… Ne-a bătut Thailanda, iar acum și China. Despre meci nu vă putem spune nimic, decît că apreciem efortul fetelor din setul 2. Meciul s-a terminat jenant, cu 2 pct ale Chinei făcute pentru că **Macariena** n-a știut cum să le poziționeze corect în teren pe cele nou-intrare la schimbare! Hal de antrenor!

În rest, statistica oficială a proștilor lui **Moș Ary Șontorogu** de la FIVB arată ca în FOTO: zero pe linie.

Să ne mai mirăm o dată cum de-au dat proștii lui **Moș Ary Șontorogu** organizarea unui campionat mondial unor alți proști făcuți grămadă (federația egipteană), care nici nu au pagină de Internet și nu-s în stare să transmită meciurile în direct.

**După acest meci, RO va juca pentru locurile 5-8, pe 13 sep de la ora 16, tot la Ismailia, cel mai probabil contra Peru.**

Pe durata acestui CM a avut loc un incident de ghiorlăneală românească. Înainte de o deplasare cu autocarul echipei, **Macariena** și Profesorul foarte Universitar **Adin-Dva-Tri**și-au îmbarcat gașca și niște părinți de jucătoare, dar primitivul universitar i-a refuzat accesul și lui **Sandu Kapelovies **(bunicul **Alexiei Căruțașu**, 67 ani), pe motiv că acesta e exclus din „viața voleibalistică“! Hal de creștin ești tu, derbedeule? Dar părinții erau incluși în viața voleibalistică? Umbli tu să-l sapi pe **Ghiulangiu**, testînd care cluburi te-ar vor vota preș în locul lui? Las’ că săpăm noi prin teza ta de doctorat, ca să vedem cît e plagiat 😉

10 thoughts on “# **CM SUB-18 Sferturi |** NE E FRICĂ DE ASIA * URĂ DE HAL…

  1. Oameni buni ! Voi realizati faptul ca aceste fete si antrenorii lor au dus Romania pe tintarul unui campionat mondial de VOLEI ? LASATI RAUTATILE SI HAI SA INCURAJAM ACEASTA GENERATIE CARE ESTE VIITORUL ! BRAVO FETE . SUNTETI SUPER. ROMANIA ESTE IN PRIMELE 8 ECHIPE DE VOLEI DIN LUME😊😊😊

  2. Da corect…să lăsăm răutățile! Dar să nu uităm că “nebunul “ăla a “produs” cea mai bună voleibalistă din ultimii 20 de ani. Fără jignire ptr celelalte sportive! Așa în nebunia lui merită puțin respect….fără Alexia…forța României era mai…ușoară! Felicitări și baftă în continuare! Hai România!

  3. Radulian Virgil Dan, ai greșit locul de postat așa apel. Cea mai bună adresă e chiar contul de FB al hainului „prof univ”! Să-l întrebi ce suflet de creștin a avut în acel moment. Răutatea ca răutatea, dar ce ne facem cu tonele de incompetență de la vîrful ferevișului? Generația care este viitorul nu se poate dezvolta într-un mediu toxic și corupt. Aici faci apel, dar la fereviș te-au dus să le faci apel să-și dea demisia? Dacă tot te îngrijorează soarta voleiului, ia mai cercetează, poate descoperi sursa răului. Nu e greu, e puternic vizibilă.

  4. Ce sa astepti de la pesonajul asta gelatinos si libidinos, nevertebrat lacheu al maleficului visan…Doar i-a promis visan ca-l lasa in locul lui (evident doar cand nu va mai dori visan sa fie pres…n-ai sa vezi nea Adine..visan si-a sudat fundul de scaun …doar mort il dai la o parte)…asa ca ne-a cap de guma spera in continuare si linge mana stapanului executandu-i orbeste indicatiile pretioase..

  5. Dar eu am o singura intrebare,
    Ă vazut cineva pe site-ul FRV vre-o hotărâre a comisiei de disciplină, singurul organ de jurisdictie sportivă ca Sandu KAPELOVIES ar fi suspendat din viata volebalistica.

Comentezi?