CONSILIUL SLUJITOR, ULUITOAREA PROSTIE | S-A HOTĂRÎT PRINTR-O HOTĂRÎRE :D Există destui care se…

CONSILIUL SLUJITOR, ULUITOAREA PROSTIE | S-A HOTĂRÎT PRINTR-O HOTĂRÎRE :D Există destui care se…
aqualine.ro/

CONSILIUL SLUJITOR, ULUITOAREA PROSTIE | S-A HOTĂRÎT PRINTR-O HOTĂRÎRE 😀

Există destui care se ofilesc cînd citesc că unii din Consiliul Slujitor sînt „prostănaci“ sau așijderea. Totuși, de nenumărate ori am demonstrat aici că asta e, de fapt, o descriere obiectivă, la rece.

ottobroker.ro

De nenumărate ori ați văzut pe situl oficial al ferevișului această afișare a prostiei, multe chestii scrise conținînd grave greșeli de limbă și de exprimare. Comunicate, regulamente, chiar statutul… În această situație e firesc să ne întrebăm: dintre ăia din Consiliu Slujitor, o fi terminat vreunul liceul (varianta pe bune)? Pentru că altfel cum suportă ca pe situl entității de care răspund ca „directori“ să apară așa o imagine a imbecilității?
Sigur că mai există și unii membri mai luminați la cap, dar ei nu sînt conștienți de rolul lor „director“, conducător pentru voleiul românesc. Ei se bucură meschin că au căpătat o funcție înaltă și apoi practică fuga de răspundere. Și atunci, de aia se tot afundă voleiul românesc în mocirla vișănoasă, pentru că e condus de niște iresponsabili, de oameni unii fără viziune, alții fără competență, iar alții și fără caracter.

Iată în FOTO încă o mostră de prostie urlătoare oferită de fereviș.
„În urma hotărârii s-a hotărât.“ 😀

klap.ro

Dom Profesor Universitar și Doctor, de ce permiteți așa ceva? De ce nu dați de pămînt cu idioții din conducerea ferevișului? Cu așa idoți credeți că va renaște voleiul românesc după mult-așteptata debarcare a Ghiulangiului?

Comentezi?