CARACTERE | Contabilu-și tămâiază propriul plod * Proverbe

aqualine.ro/

 

Tot țiganu-și laudă ciocanu’ 😂

Contabilu Constatinescu, ăla cu doarvolei, dar și scribălău vajnic al lui Universitalu Cojocaru Ocolește, și-a lăudat public și fără motiv propriul plod, numindu-l „MVP” al unui meci și tămâindu-l, doar-doar i-a crește cota la recrutare. 😂

ottobroker.ro

Recent, fricosul de Contabilu, ăla care n-a scris un cuvințel despre regatul de teroare al bulibașei Ghiță Bombiță Ghiulangiul Vișan, s-a lansat într-o serie de postări tembele în care decide el cine a fost „MVP” (că e și prosto-romglez!) al fiecărui meci. Asta împotriva realității arătate de statistică! Statistica arată că în meciul în cauză, nu plodul lui rezervist a fost cel mai bun jucător, ci centralul Claudiu Iov (#5 U Cluj Np). Dar asta e nesimțirea găștii lui Universitalu Cojocaru, Regele Incompetenților.

Însă să recunoaștem bărbătește că blogul lui leșinat are mulți admiratori. După proverbul „Cine se aseamănă, se adună”, la așa prost scribălău se adună cititori din ăia ca el 😂 Îi vedeți la listele de liche-șliche. Deh, fiecare citește după cum îl duce capul.

klap.ro

Măcar goagăl ne apreciază și ne listează deasupra lui 😉

Comentezi?