Cred ca sunt in asentimentul tuturor membrilor acestui grup sa transmit o mare, imensa,…

aqualine.ro/

Cred ca sunt in asentimentul tuturor membrilor acestui grup sa transmit o mare, imensa, fabuloasa, gigantica, urare de LA MULTI ANI, fostei mari voleibaliste a Iasului, Tatiana Popa, in prezent antrenor secund la Penicilina Iasi, cu prilejul schimbarii prefixului.

16 thoughts on “Cred ca sunt in asentimentul tuturor membrilor acestui grup sa transmit o mare, imensa,…

  1. Acum… de s-ar învrednici cineva să-i și transmită urările noastre, avînd în vedere că ea nu e pe Internet, iar grupul Penicilina nu prea are simpatie pentru grrupul acesta de FB.

  2. Sorin, n-avea grija ca are cine sa-i transmita: este si Mihaela si Catiusa si Cristina, bune prietene, si domnul Rares, multa lume!

  3. Serios, oameni buni, păstrați zona asta de comentarii pentru subiectul postării. Mai bine scrieți amintiri despre Tatiana Popa.

  4. La multi ani, Tatiana! Sa fii sanatoasa si puternica, sa treci cu bine peste toate incercarile vietii si sa-ti gasesti fericirea! Sa ai multe realizari cu junioarele tale!

  5. Cine o să-i transmită Tatianei mesajele de pe Facebook, să nu uite și de lista de aprecieri (like) unde mulți alți membri și-au arătat gîndul bun.

Comentezi?