CSM Târgoviște s-a vidat * Ljubičić e cu Bosnia Herțegovina * Continuă jocul de poker al recrutărilor * Ceva Adunare Generală, Spirulină?

Popa Maria Liliana învatatoare Blaj
aqualine.ro/

 

În ciuda unui articol recent, în care CSM Târgoviște se jura că zvonurile privind desființarea echipei de volei, proaspăt campioană, sunt niște minciuni, este acum oficial că jucătoarele au fost puse pe liber și îndemnate să-și caute alte contracte. Van De Vyver e în Germania, Casanova cică prin Ucraina… Predicția noastră e că localnicii nu se vor mai încurca făcând o echipă de duzină și chiar vor renunța la volei, după tiparul campioanelor Tricolorul Ploiești, Tomis Constanța sau CSM București.

Nici treaba cu Blabla Blaj nu-i limpezită, deși Gogile lui Limbosu au confirmat ceea ce noi vă informaserăm deja, că noul antrenor e Ljubičić, care deocamdată conduce naționala feminină a Bosniei H. Echipa nu stă rău în grupa F a Calificărilor pentru CE și va juca și în Liga de Argint. Dar acu e dilema lui Limbosu: dacă n-are bani destui ca să fie fudul, ca să facă Blajul cel mai celebru oraș din voleiul românesc (haha! 😊 ), ce rost ar avea să bage orice sumă (mai mică) pentru o echipă de 3 lulele, 3 surcele, care să plutească pe la locul 7? Ca să vină 150 de spectatori, dacă or mai veni și ăia?

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Și așa continuă jocul de poker dintre voleibaliștii, care ar vrea salarii mari, și cluburile, care-s cu fundul gol. Mi se cere des sfatul de către unele jucătoare, dar realitatea e că nu se știe nimic și nu se poate da un sfat competent doar bazându-ne pe un munte de incertitudine. Singurul „sfat” rezonabil: și cluburile și jucătorii păstrați portițele deschise cât mai mult timp. Nu tăiați categoric nicio punte. Și, jucători, să nu credeți 100% aburelile cluburilor. Unele care par bănoase acum, se bazează pe promisiunile de finanțare pentru anul calendaristic 2020. După vacanța de iarnă, nimeni nu are habar ce va fi, cum va fi. Cel mai important este să vă faceți bine treaba, să avansați în abilități pentru a vă conserva și spori valoarea pentru vremuri mai puțin tulburi.

Acum nici măcar nu se știe ce fel de campionat va fi. Echipa lui Cojocaru „lucrează” în gol la sistemul competițional și, deși Adunările Generale erau tradițional la sfârșitul lui martie, gașca lui nu suflă niciun cuvințel despre vreo convocare. Prostia cu CD invalidat ar putea avea niște rezolvări destul de simple. Una din condiții e să zboare Agramatul Dîrlan din sistem. Apoi, Spirulină, stabilește cât plătești pentru consultația gratis 😉

klap.ro

(FOTO: Cea mai mare fană a primarelui Limbosu de la Blaj, învățătoarea Popa Maria Liliana. 😂 )

Comentezi?