CE SUB-16 (F) | Cum s-a strecurat RO în faza finală ca prin urechea acului! Dezlegarea misterului bine ascuns de Proștii lui Boričić * Se caută antrenor!

 

Deci, până la urmă, ne-am calificat la faza finală a CE Sub-16 (F), de pe poziția ultimei găini, după ce am ratat 5 mingi de meci sub supravegherea adormită a antrenoarei Drilea. 😊

Primele „calificate” au fost co-organizatoarele HUN și SVK.
Din runda 1 s-au calificat câștigătoarele grupelor: SRB, RUS, CZE, ITA.

În runda 2 au fost 5 grupe de 3 și de 4 echipe, deci, pentru cele 6 locuri rămase libere se calificau câștigătoarele plus cel mai bun loc 2. Câștigătoarele au fost: BEL, BUL, CRO, POL, TUR.

În grupa C (RO, CRO, GER), GER a abandonat, ceea ce a dus la scorurile de forfait. Adică RO a terminat pe locul 2 cu 1 victorie și 4 pct (1 pct luat de la CRO).

Și aici vine manevra despre care n-am găsit nimic oficial în haosul din situl CEV: în grupele de câte 4 echipe, s-au anulat rezultatele obținute cu fiecare ultimă clasată! Nu mai discutăm acum dacă e just sau nu, dar așa toate echipele de loc 2 din grupele de 4 s-au trezit că rămân cu câte 1 victorie și câte 3 pct.

Dar și grupa A a fost de 3 echipe, și BLR a avut la final locul 2 cu 1 victorie și 4 pct.

Departajarea dintre ROU și BLR s-a făcut la raportul seturilor:
RO: 5:3=1,66
BLR: 5:4 =1,25

Și uite așa, din cauza Proștilor lui Boričić a trebuit să pierdem vreme ca să cercetăm enigma după ce dădusem o știre pripită, din cauză că mai erau jocuri de jucat și de anulat în grupele de 4. Dar „meritul” pentru calificarea noastră aparține GER și nu minunatei noastre delegații.

Tragerea la sorți pentru turneul final va avea loc pe 11 mai, ora 12.
Turneul final va avea loc între 10–18 iul la Nyiregyhaza (HUN) și Humenne (SVK).

Acum, dacă tot ne-am calificat, FELICITĂRI și avem nevoie urgentă de antrenor, bă Universitale Spirulină! 😊

Pentru cei interesați să-și bată capul mai mult: https://www.cev.eu/media/nxklpnpe/u16w-u17m-ech-commun-web.pdf

Comentezi?