CUPA CEV, 16imi retur * BUTEREZ CEA MAI TARE! (F) Galatasaray Istanbul – CSM…

aqualine.ro/

CUPA CEV, 16imi retur * BUTEREZ CEA MAI TARE!
(F) Galatasaray Istanbul – CSM Tîrgoviște 3 – 0 (25-22, 25-19, 25-16)
Spectatori: 250!

Nu credem că CSMT s-a dus la Istanbul ca să forțeze calificarea 🙂 Dar nici nu ne așteptam să facă un meci așa de slab la recepție. Scorul la ași: 14-4. De asemeni, CSMT a făcut foarte multe greșeli neforțate.
După un prim set echilibrat, CSMT a cam renunțat la atac și a căzut total după al 2lea set, cînd turcoaicele erau deja calificate.
Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare a fost… Rodica Buterez ( #4 opusă în setul 1 și extremă în seturile 2-3, CSMT)! E o ciudățenie aici, este o apreciere pe medie, pentru că ea a făcut 10 pct doar în primul set! ceea ce altele nu fac în tot meciul… În seturile 2 și 3 nu a mai contat. Oare de ce a fost făcută așa o schimbare de post, dacă a fost așa de bună cum era?
Tot Rodica a fost cea mai bună marcatoare, 13 pct, iar a 2a a fost Gabriela Bălae (extremă CSMT), 12 pct, adică mai multe decît Salaoru în cupele europene din stagiunea aceasta 😉
Cei mai mulți ași: Asli Kalaç (centrală Galatasaray), 6.

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. Galatasaray s-a calificat în 8imi, unde va întîlni, cel mai probabil, pe Enisei Krasnoiarsk. Dacă Galatasaray va cîștiga, o așteaptă revanșa cu jucărica lui Păhărică, Blabla Blaj, ca să se răzbune pe semifinala din mai din Liga Campionilor.

Comentezi?