CUPA CONFRUNTĂRII Sferturi | Blabla Blaj se califică în semifinale după un meci de vis! * Francesca a prins 2 minute * J Kocić, 9 blocaje punctate * Baciu și Căruțașu în finală?

aqualine.ro/

 

(F) Blabla Blaj – VK Prostějov 3 – 0 (25-14, 25-14, 25-6)
Spectatori: 25-30

După 11 luni (și ceva) cele 2 echipe s-au reîntâlnit. Data trecută fusese în 8imile Cupei CEV 2020, cu aceiași antrenori și cu echipa cehă păstrându-și 2/3 din jucătoare. De data asta, ele au venit dintr-o țară scuturată zdravăn de carcalac și n-au făcut față jocului. Jocul de vis a fost că toți privitorii au adormit, iar cehoaicele au încasat un scor grav, care ne aduce aminte de rușinea adusă țării de Blabla Blaj în finala Ligii Campionilor din 2018. Cehoaicele au condus o singură dată, la primul punct.

Cea mai bună jucătoare: (potrivit organizatorilor) Silvija Popović (#17 libero Blabla)
Cea mai bună de la Prostějov: Karolina Fričová (#5 opusă/extremă)
Cea mai bună marcatoare și cele mai multe blocaje punctate: Jovana Kocić (#12 extremă Blabla), 16p, 75%, 9 blocaje! Și 4 ași, adevărata jucătoare cea mai bună.
Cel mai eficient atac: Bojana Čelić (#16 extremă Blabla), 10p, 53%:
Cea mai bună recepție: Bojana Milenković (#18 extremă Blabla Blaj)
Cea mai slabă jucătoare: Tereza Pluhařová (#9 opusă/extremă Prostějov)

Nu știm de ce-o fi luat Popović distincția de cea mai bună jucătoare, poate de milă? Abia 4 recepții a făcut tot meciul, iar la una a încasat un as. Știm însă că centrala Francesca Alupei nu e foarte iubită la Blaj. A trebuit să vină un set câștigat la 6 ca să prindă și ea 2 minute în teren în setul 3, de la 19-5. A reușit să închidă jocul cu un punct din atac, dar Gogălăul lui Limbosu de la microfon cică: „Irina Malkova aduce punctul final și calificarea pentru echipa noastră în faza semifinalelor”! Ce nesimțit ordinar!

klap.ro

Blabla Blaj se califică în semifinalele Cupei Confruntării, unde va juca pe 24 feb contra maghiarelor de la MCM-Diamant Kaposvár. Drumul către finala cu o echipă turcească (Yeșilyurt a lui Căruțașu??) pare larg deschis. Ce tare ar fi o confruntarea a opuselor române Baciu și Căruțașu! Asta dacă Blabla reușește să treacă de Anul Nou.

Arbitru secund a fost est-moldoveanul Veaceslav Prozorov.

ottobroker.ro

Perlă Goga lui Limbosu:

„Premierea jucătoarei care a fost desemnată emvipiu’ acestui meci”. Oare știi ce-i aia emvipiu, bă Compozișăn? ?

Și iar l-a pupincat pe ZaDarko Arena, care nu este nimic mai prejos decât „domnul Darko Zakoć”, sărumâna. ?

Comentezi?