# **CUPA RO (F) Calificări în sferturi |** REZULTATE (2) **CSO Voluntari – CSU…

# **CUPA RO (F) Calificări în sferturi |** REZULTATE (2)

**CSO Voluntari – CSU BELOR GALAȚI 1 – 3 (9-25, 25-18, 22-25, 14-25)**

În primul set, CSOV nu a existat. Recepție foarte slabă, atacul așijderea… Căpitana **Lupa** a reușit doar un punct din 9 încercări.
În setul 2 a fost rîndul gălățencelor să doarmă, în timp ce opusa **Teianu** (CSOV) a avut o contribuție decisivă la cîștigarea setului. Și în cel de-al 3lea set, voluntărencele au ajuns la un scor bunicel, dar mai degrabă pe seama greșelilor adversarelor. Iar setul 4 a fost dominat de gălățence, care au jucat mai eficient.

*Cea mai bună jucătoare:* **Talita José do Nascimento** ( #12 centrală CSUB).
*Cea mai bună marcatoare a meciului și cea mai bună jucătoare de la CSOV*: **Sonia Teianu** (opusă) 14 pct, eficiență 42%. A profitat de faptul că mai multe jucătoare de la CSUB au marcat și numărul punctelor gălățene s-a repartizat mai echilibrat per jucătoare.
*Cel mai eficient atac*: **Daniela Lupescu** ( #13 extremă CSUB), 73%.

CSU Belor s-a calificat în sferturi, unde va juca contra CSM Tîrgoviște.

**Rapid – DINAMO 0 – 3 (14-25, 23-25, 20-25)**

Dacă în chiar primul meci al campionatului, Rapid reușea 38 pct contra lui Dinamo, acum a sporit la 57. Bun. Probabil la viitoarea lor întîlnire, Rapid va cîștiga un set. 😉
Rapidistele au avut momente bune de joc, dar sînt victimele gravei inconstanțe. De exemplu, o jucătoare tînără, de urmărit, opusa **Zadorojnai**, a făcut 0% eficiență în primul set, dar a ajuns la 64% în setul 3.

*Cea mai bună jucătoare*: **Ariana Pîrv** ( #13 extremă Dinamo), 12 pct, eficiență 52%.
*Cea mai bună de la Rapid și cea mai bună marcatoare a partidei*: **Irina Radu** ( #12 extremă), 13 pct, 40%.
Dar nu ne putem baza mult pe statisticienii improvizați de la Rapid și de la Dinamo. De exemplu, la rubrica blocajelor apar zero blocaje în 3 seturi!

Iar **Ghiulică** le-a hopservat picotind printre cele 6 pungi ale ochilor. Nu a înhățat 350 lei, ci cică un hopservator primește **700** lei/meci! Alții muncesc 10 zile pentru banii ăștia. Sîntem curioși cum s-o fi întreținut cu pretinul lui, **Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare** 🙂

Dinamo s-a calificat în sferturi, unde va juca contra CSM Lugoj.

Sferturile Cupei RO vor avea loc pe **21 dec**. Sau poate nu, pentru că echipele din cupele europene vor dori amînări neregulamentare ca să le tihnească Crăciunul.

Comentezi?