CUPARO (M) | Festivitatea de premiere * Însuși președintele FRV încalcă protocolul sanitar! * Cum s-au strecurat copiii într-o sală supusă unui sever protocol sanitar? * Ljubičić trimite pupici dulci unui bărbat

 

Festivitatea de premiere după finala Cupei RO a fost scurtă, după vremuri, dar diverse personaje n-au ratat ocazia să se dea în stambă.

Însuși președintele federației, Adin-Dva-Tri Ocolește Cojocaru, a cedat unui impuls „omenesc” și i-a trecut lui prin scăfârlie că ar fi potrivit să dea noroc cu echipele, chiar dacă protocolul sanitar, care a fost aprobat de MTS, interzice asemenea atingeri.

La fel a făcut și prea-sociabilul antrenor de la Dinamo, Stevan Ljubičić, fără să-l tragă nimeni de mânecă. Un bărbat bine, care trimite bezele altui bărbat…

Și grozăviile nu s-au oprit aici. Ne-am întrebat deja pe ce bază legală a intrat în sală Ambasadoreasa Pîrv, dar și ploadă-sa. Îl vedeți acum în filmare și pe un alt copil, care desigur reprezenta o entitate de presă sau vreun club. Și mă-sa aia iresponsabilă pe cine a reprezentat? Universitalule Cojocaru sau tu Contabile Constantinescu (ciracul lui), ia dați-ne lista cu persoanele care au avut acces în sală, ca să vedem cine pe cine a reprezentat.

Și nimeni din comunitatea voleibalistică nu urlă la nenorocitul ăsta de președinte să nu mai pună în pericol desfășurarea competițiilor de volei! Ce vă faceți, mă muților, dacă MTS suspendă competițiile de volei?

MTS, dar la voi se aude, se vede?

(Apreciem comentariile foarte inteligente ale Ambasadoresei Pîrv și ale lui îNȘelaru! 😊 )

 

Comentezi?