# **CUPELE EUROPENE (F) |** NESIMȚITUL **ŠEGRT** ȘI NESIMȚITELE SALE NE FAC DE RUȘINE…

# **CUPELE EUROPENE (F) |** NESIMȚITUL **ŠEGRT** ȘI NESIMȚITELE SALE NE FAC DE RUȘINE ÎN EUROPA

**Cupa Confruntării 8imi retur**

**THY Istanbul – CSM Lugoj 3 – 0 (25-15, 25-12, 25-17)
**Spectatori: 250

Scorul, simplist vorbind, s-a construit cu un pct pentru Lugoj și două pct pentru THY și tot așa. În setul 2 a existat chiar o serie de 9 pct a turcoaicelor. CSML a condus o singură dată în meci, în setul 3 (0-1) și a jucat de parcă n-ar fi dormit 2 nopți, cu o grămadă de greșeli chiar în momentele de joc care depindeau exclusiv de lugojence. Au comis toate greșelile din cartea de volei, inclusiv, spre final, o greșeală de poziționare. THY a jucat simplu și corect și a profitat de năuceala lugojencelor. La ghinionul acestora o fi contribuit și lunga perioadă de nesimțire față de cititorii acestui blog a alde **Šegrt**, **Balintoni** sau a centralelor **Petra** și **Roman**.

Cu acest scor rușinos (realizat în doar 58 min), CSM Lugoj se alătură echipelor care ne-au adus din Europa cele mai rușinoase scoruri: Blabla Blaj în finala Ligii Campionilor și Știința Bacău anul trecut în meciurile chiar contra Blajului din semifinala Cupei CEV.

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. **THY Istanbul avansează în sferturi** unde va juca contra Askö Linz-Steg. Echipa austriacă s-a calificat în sferturi prin neprezentarea altei echipe turcești, Beylikdüzü Voleybol Istanbul, rămasă fără bani și care abia se mai răsuflă pe ultimul loc al ligii turcești.

5 thoughts on “# **CUPELE EUROPENE (F) |** NESIMȚITUL **ŠEGRT** ȘI NESIMȚITELE SALE NE FAC DE RUȘINE…

 1. Ok…am pierdut..asta e
  Ok…am jucat prost, am facut toate greșelile posibile din cartea de volei..se mai întîmplă
  Dar de ce -i antrenorul nesimțit? De ce-s fetele nesimtite?
  Stiu ca urmeaza o serie de critici la adresa mea dar sunt mama unei fete din acea echipa si nu permit nimănui sa o faca nesimtita.
  Asa ca, te rog, mai usor cu jignirile la adresa fetelor si a antrenorilor.
  Sunt una dintre cititoarelor fidele ale acestei pagini. De cele mai multe ori am fost de acord cu ce ai scris si am am apreciat interesul tau pentru voleiul românesc, dar nu am fost si nu voi fi niciodată de acord cu faptul că jignesti fetele, antrenorii sau staff ul cluburilor.
  Sper ca, atita timp cit fiica mea ca fi in volei, va fi ultima dată cind voi vedea asemenea cuvinte la adresa ei sau a colegelor.
  Multumesc pentru intelegere!

 2. Am sugerat deja. Întreabă-le personal. Și pe Ali. 😉 De câte ori au răspuns dialogului? Ne dăm toate vedete și fudule? Și sare mingea din noi ca din colțul mesei.

 3. Sorin Roman știi ce înseamnă performanță??? De unde sa stii daca nu ai avut contact cu sportul… doar critici fiecare echipa, ba Blajul, ba Dinamo, ba Bacaul, ba Lugojul, dacă nu știi ce e in sufletul sportivilor când joacă un meci de cupă europeană nu vorbi te rog, nu ai dreptul sa judeci pe nimeni, si sa spui mersi ca avem cateva echipe in cupele europene, se mai intampla sa ai si zile proaste, si Messi are, si Ronaldo… asa ca ciocu mic, si nu le mai demolariza…

 4. Nici eu nu sunt de acord cu anumite jigniri
  Insa dau dreptate
  Abordarea jocurilor de volei a vedetelor care nu pun suflet in joc insa pun kg multe in ciorap este deasa
  Expresia asta,, atata am putut noi sa facem” e desueta iar prajina e mic copil pe langa nasul lor
  Oare adversarele au fost caracatite???
  Daca da de ce noi suntem ciungi de o mana si de un picior???
  Raspuns
  mamicile si taticile au laudat prea mult odraslele si acest lucru se vede in teren

Comentezi?