MISS CONGENIALITY – Volei Iași (2016)

MISS CONGENIALITY – Volei Iași (2016) Relansez acum sondajul pentru a o desemna pe…
aqualine.ro/

 

Relansez acum sondajul pentru a o desemna pe cea mai simpatizată voleibalistă care a evoluat în stagiunea 2015–2016 la Penicilina Iași.

Criteriile de vot sînt total la alegerea voastră: ORICE V-A FĂCUT SĂ O ÎNDRĂGIȚI PE UNA SAU PE ALTA – că e atrăgătoare, că are păr frumos, că a jucat foarte bine, că e prietenoasă, că-și face poze în oglindă și le bulucește pe Facebook, că e foarte înaltă, că e din Ardeal, că poate face 200 de genuflexiuni, că e studentă, ORICE…

Deși calitățile tehnice pot fi un criteriu, acesta NU este un sondaj pentru a determina cine a fost cea mai bună jucătoare.

Puteți vota CU MAI MULTE OPȚIUNI, adică puteți bifa mai multe căsuțe. Lista este reamestecată la fiecare afișare pentru ca ordinea de listare să nu influențeze votul.

klap.ro

Votul vostru este anonim.

ottobroker.ro

Sondajul va fi limitat rezonabil în timp (pînă în jur de 15 mai). Rezultatul și titlul de Miss Popularitate Volei Iași 2016 vor fi anunțate aici la grup.

De asemeni, puteți răspîndi adresa de Internet a acestui sondaj, care nu e tehnic legat de Facebook. Votarea nu e restricționată la membrii acestui grup. Oricine poate vota.


Voice your opinion on the poll: Care dintre jucătoarele de volei care au evoluat la Penicilina (senioare) în stagiunea 2015-2016 sînt favoritele tale?

Comentezi?