CUPRO 2022 (M) Calificări în sferturi retur | Prostia Săptămânii: Setul de Haur potrivit Cotoroanțelor, Cojocarilor și Duțelor

aqualine.ro/

 

Dinamo – Rapid 3 – 0 (25-15, 25-17, 25-16)

Cel mai bun jucător: Nikola Goić (#3 central Dinamo)

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. Dinamo se califică pentru sferturi, unde va juca contra… Arcada Galați! 😊 Ce drăguț!


Olimpia Titanii – U Cluj Np 3 – 1 (25-13, 25-23, 30-32, 25-19)

creditfix.ro

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. Olimpia Titanii se califică pentru sferturi, unde va/vor juca contra Stelei.


Unirea Dej – Știința București 2 – 3 (25-22, 22-25, 26-24, 18-25, 9-15)

Cel mai bun jucător: Ionuț Manda (#3 coordonator Știința)

În tur: 0–3. Punctaj cumulat: 1–5. Știința București se califică pentru sferturi, unde va juca contra SCM U Craiova.


Știința Explo BM – UV Timișoara 3 – 0 (25-15, 25-16, 25-15)

Cel mai bun jucător: Liván Taboada (#3 coordonator Știința Explo)

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. Știința Explo BM se califică pentru sferturi, unde va juca contra Zalău 113.

Turul sferturilor va avea loc pe 24 nov.

 

Dacă în anii trecuți, această fază de calificări se juca într-un singur tur, anul acesta s-a trecut la 2 tururi. Asta implică și posibilitatea setului de aur. Azi nu a fost cazul, dar foarte probabil va fi în sferturi.

Dacă azi apărea necesitatea unui set de aur, era nenorocire! 😊 Pentru că idioții din conducerea federației începând de la guguștiucul Universital până la consilierii tolomaci, au definit în regulamentul lor tembel setul de aur într-un mod în care numai ei, proștii, îl înțeleg!

În caz de egalitate perfectă (puncte, seturi și punctaveraj) se va disputa Setul de Aur ( set pîna la 15 cu diferența de minim 2 puncte)

Ia să vă vedem care sunteți mai sclipitori la neuroni, că noi n-am priceput nimic din idioțenia asta. Cum adică „egalitate perfectă”? „La puncte” ar fi bine, că așa se face în toată lumea. Dar egalitate la seturi? La „punctaveraj”? (Tâmpitul care a redactat asta a vrut să spună „raportul punctelor”.)

ottobroker.ro

Asta ne arată că idioții din conducerea federației habar n-au ce se petrece în lume, că nu și-au pus niciodată problema când apare setul de aur. Pentru spectatorii neavizați precizăm că setul de aur apare cu o singură condiție, care nici nu trebuie să fie „perfectă”: atunci când cele 2 echipe au făcut în cele 2 jocuri un număr egal de puncte de clasament. Deși nu se face un clasament propriu-zis, se consideră, ca în clasament, 3 pct pentru victorie cu 3–0 sau 3–1, 2 pct pentru victorie cu 3–2 și 1 pct pentru înfrângere cu 2–3. Nimeni în afară de proștii lui Cojocaru nu-și pune problema „egalității perfecte”, cu atât mai puțin a „punctaverajului”.

Acu… Doamne feri să apară o situație de set de aur. Cei din mediu, care au ceva neuroni, vor dori aplicarea definiției logice (internațională), dar aia nu are nicio legătură cu regula din regulamentul competiției! Să vedem cum va fi aplicată această tâmpenie cu prima ocazie.

(Observați și cât de proastă poate fi tehnoredactarea la nivelul unei federații sportive naționale!)

Comentezi?