Diana Vereș (extremă Medicina Tg Mș Sub-20, 1m75, 17a), după cîștigarea titlurilor de campioană…

Diana Vereș (extremă Medicina Tg Mș Sub-20, 1m75, 17a), după cîștigarea titlurilor de campioană…

Diana Vereș (extremă Medicina Tg Mș Sub-20, 1m75, 17a), după cîștigarea titlurilor de campioană și de CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE a turneului final, exclusiv pentru Volei România:

A fost un turneu foarte frumos, din punctul meu de vedere, și foarte disputat. Mă bucur mult că am ieșit campioane și ne-am îndeplinit obiectivul și, cu atît mai mult, fără set pierdut.
A fost un turneu pe care l-am trăit foarte intens, cu emoții mari, pentru că, în mare parte, ne știam adversarele de la loturile naționale sau ne-au fost adversare la divizia B. Acest lucru ne-a îngreunat meciurile, pentru că știam că avem de-a face cu adversare valoroase. În final, ne bucurăm mult că a ieșit totul cum ne-am dorit.
Acest titlu a venit și cu bucuria de a primi premiul pentru cea mai bună jucătoare, care nu mă face decît să simt că toată munca mea dă roade. Voi munci în continuare ca să obțin rezultate din ce în ce mai bune.

SR: Dacă nu ai fi cîștigat tu titlul de cea mai bună jucătoare, cine crezi tu că l-ar fi meritat?

DV: Cred că Georgiana Popa de la CSȘ Lugoj, deși au ieșit pe locul 5. Mi se pare o jucătoare care are și primire bună pe lîngă atac, blocaj și serviciu.

SR: Ce gîndești despre regula cu număr nelimitat de străine în campionatul românesc?

DV: Nu mi se pare o regulă tocmai potrivită, deoarece tinerele voleibaliste nu mai au loc de străine, iar asta poate duce la plecarea jucătoarelor din țară.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1112839912184292


4 thoughts on “Diana Vereș (extremă Medicina Tg Mș Sub-20, 1m75, 17a), după cîștigarea titlurilor de campioană…

Comentezi?