# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ **| UN ȚICNIT DE FEZBUC * DERBEDEUL BLĂJEAN…

# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ **| UN ȚICNIT DE FEZBUC * DERBEDEUL BLĂJEAN…

# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ **| UN ȚICNIT DE FEZBUC * DERBEDEUL BLĂJEAN **ROTAR PĂHĂRICĂ LIMBOSU** SE BALEGĂ PE INTERNET

Primarele Blajului, derbedeul **Păhărică Limbosu** (poreclit și **Rotar Gheorghe**), a venit în volei cu milionul de ieuroi (anual) și **Ghiță Ghiulangiul** s-a și îndrăgostit de el. A fost dragoste la prima mie de ieuroi! Pentru că **Ghiulică **adulmecă imediat mirosul banilor și se lipește de bogați ca căpușa de oaie. Pentru cei mai noi pe aici, care se minunează ce avem cu **Limbosu**, întrebarea ar fi alta: ce are **Limbosu** cu voleiul românesc? Jupânul real al clubului de mercenare Blabla Blaj, club care ne-a făcut de râs în cea mai rușinoasă finală a Ligii Campionilor din toate timpurile, și-a adus și el o contribuție substanțială la ghiorlăneala din volei. Povestea noastră de dragoste cu gașca lui **Limbosu** a început cu lacheul lui (de primărie și de club), **Sergiulache(u) Ștefănescu**, care se dădea, țăranul, mult prea important pentru a-i ajunge cineva cu prăjina la nas. În momentele de început al ifoselor lacheului, ghiorlăul **Limbosu**, în loc să rezolve potențialul conflict ca o persoană civilizată, s-a apucat dimpreună cu puradeii lui (**Raluca Hoața de Arbitrăreasă** și **Jorjel ăl Mititel**) și cu șatra lui să-și verse zemurile puturoase înspre acest blog. Dirijoarea și orchestratoarea intensei campanii împotriva blogului și a mea personal a fost chiar **Hoața**,cu zeci de reclamări isterice pe FB și de blocaje de neam prost.

Dacă te uiți puțin la **Limbosu**, nu poți să nu te miri cum de-a ajuns arătarea asta primar. Prima chestie care te frapează e ticul lui: scosul limbii involuntar, ca la bețivii cu experiență. Apoi remarci fățărnicia lui. Pe de o parte, se dă numai o miere de om, cu rânjetul lui sinistru cu strungăreață. Pe de alta, n-ar ezita să te sfâșie ca o hienă psihopată. Parcă ar semăna cu **Ghiulică**, nu? Că doar cine se aseamănă, se adună.

Cea mai recentă faptă îngrozitoare a lui **Limbosu** a ajuns și în presa centrală. O angajată a spitalului din Blaj, acolo unde taie și spânzură chiar nevasta lui **Limbosu **(„doamna **Lili**“, asistentă șefă), a făcut o reclamație, pe care, ca la Românica, n-a luat-o nimeni în seamă. Nu știm și nu ne interesează deloc dacă femeia a avut dreptate sau nu. Când a văzut că nu se ocupă nimeni de reclamația ei, s-a adresat public pe FB însuși primarelui **Limbosu** (vezi aici: [https://www.facebook.com/carmen.spatacean/posts/2822854067827161](https://www.facebook.com/carmen.spatacean/posts/2822854067827161))

Și ce-a făcut rătăcitul? În loc să se poarte ca un primar civilizat din Uniunea Europeană a secolului 21, care primește o sesizare de la un cetățean și se apucă s-o rezolve competent, concluzionând că sesizarea e corectă sau incorectă, piranda de **Limbosu **și-a ridicat isteric fustele în cap și s-a apucat să-i răspundă femeii la postare cu injurii. Adică practic a făcut-o nebună (a trimis-o la consult psihiatric). Apoi a adus în discuție ce a auzit el „pe la colțuri“ (probabil de la colțurile neveste-sii, coana **Lili**) și a amenințat-o. Leit **Ghiulangiul**.
# Bă **Limbosule**, nu mai bine te-ai duce tu la un consult psihiatric? Poate măcar scapi de scos limboiul. 😊

Tărășenia a ajuns și în presa centrală, iar mincinosul de **Limbosu** a dat-o-n bâlbâială și a dat vina pe „consilierul“ lui, care cică ar fi scris comentariile. Nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i pute nici limba nu-i pe-afară! Ce consilier, dom’le, cum scrie el atâta de personal și cu istericale așa de personalizate!

Și credeți cumva că pupincuriștii de „jurnaliști” locali, **Goga** (ăla de plânge la microfonul sălii de sport a liceului unde joacă marea campioană) și **Henegar**, au scos vreo vorbuliță? Nuuu, ei sunt mult prea ocupați ca să-i lustruiască sfincterul lui **Limbosu** cu propriile lor limbuțe.

https://www.libertatea.ro/stiri/spital-blaj-primar-agresiune-manager-3003059O angajată a spitalului din Blaj a scris pe Facebook, într-o postare adresată primarului, că ar fi fost strânsă de gât de managerul Spitalului Municipal

Comentezi?