FLORIN GRAPĂ DESPRE CAZUL SUSPENDĂRII LUI BOGDAN PAUL, exclusiv pentru Volei România: Avem puțini…

FLORIN GRAPĂ DESPRE CAZUL SUSPENDĂRII LUI BOGDAN PAUL, exclusiv pentru Volei România:

Avem puțini antrenori români la nivelul echipelor feminine. Dacă și pe cei pe care-i avem îi pedepsim, nu-i normal. Asta am spus-o și în Consiliul Director și o susțin în continuare.
Dar nu-i mai puțin adevărat că, tot în CD, am spus așa: Comisia de Disciplină a luat decizia să fie suspendat 8 luni de zile. Tot eu am spus atunci în CD, ca clubul din Timișoara să vină cu solicitarea ca această pedeapsă de 8 luni de zile să se transforme în penalizare în bani. Nu știu cît pentru fiecare etapă, 1 leu, 2 lei, 10 lei… ca el să poată să stea pe bancă. Dar clubul din Timișoara, inclusiv Paul Bogdan, nu a făcut nicio solicitare către FRV ca să poată fi penalizat pentru [contra] cele 8 luni. Aici nu mai este vina mea. Eu am spus treaba asta: să plătească pentru cele 8 luni, bun, abuzive, cum vrei tu să-i spui. Să plătească și să se judece să recupereze banii. N-au făcut această solicitare.
—–

[SR: Dacă nu toți din CD se poartă ca niște slugi, asemenea sugestii de mediere nu au sorți de izbîndă, atît timp cît sancționarea a fost un abuz țintit, o răzbunare însetată, crudă și bine calculată.
După cum pricepe toată lumea, 8 luni de suspendare înseamnă toată durata campionatului.
Însuși acest termen de 8 luni, fără precedent în istoria voleiului românesc, mărturisește despre intenția clară de abuz răzbunător, despre cît de tare s-a înfuriat dictatorul incompetent. Ar fi putut fi o suspendare pe 10 etape, pe 20 etape… Dar cum atunci, în vară, Ghiță Ghiulangiul nu știa exact cîte etape vor fi, a venit cu suspendarea… pe durată calendaristică: 8 luni acoperă tot campionatul (și toată Cupa RO), indiferent cîte etape or fi.
CD, dacă ar face o majoritate de 7 oameni demni și principiali, ar trebuie să dea de pămînt cu cei doi avocați de casă ai lui Ghiță, Dîrman (Comisia de Disciplină) și Băltei (Comisia de Apel), pricepînd că statutul ferevișului plasează aceste două comisii în subordinea CD, care este organul de conducere superior între două Adunări Generale.
Și mai bine CD ar face dacă ar scăpa voleiul românesc de acest cancer abuziv și incompetent, care este Ghiță Bombiță, cel care a dus voleiul, după cum singur a recunoscut, „pe un drum fără întoarcere“.

Oameni buni din volei, buni și adormiți, oare ce suspendare va primi Darko Zakoć de la CEV pentru ce scandal a făcut la ultimul meci din Liga Campionilor, Stuttgart – Blaj? Oare tot 8 luni, fapta fiind similară?
Asta ca să încercați o comparație între îndrăcirea cu spume a Ghiulangiului și practica normală internațională și să pricepeți mai bine campania de presă împotriva unui dictator abuziv, care și-a pierdut frîiele.]

3 thoughts on “FLORIN GRAPĂ DESPRE CAZUL SUSPENDĂRII LUI BOGDAN PAUL, exclusiv pentru Volei România: Avem puțini…

  1. Ce vreti? Este de la Calinesti.Atat al duce capul.Stam si ne uitam la prostiile pe care le face. In campionatul A1 feminin 2018-2019 sunt 9 echipe dar an douazeci douazeci este posibil sa avem 5 sau 6 echipe daca mai ramane asta presedinte.

  2. Doua intrebari:1. Ce-a facut Paul Bogdan sa fie suspendat…? 2. Cine-i plateste pe Dirman si Baltei…? Ad, Generala a fost consultata sau este inca un abuz a lui gheorghe..? (s-au facut de trei intrebari..😊) Si, as mai post ceva: ‘Eu sa fiu seful fotbalului romanesc as limita Divizia A la 90% romani si 10% cumparati si atunci as avea un viitor”, a spus Ion Tiriac la Telekom Sport. Dar, la volei procentul este invers…se aude gheorghe 🤶?

  3. grapa……..l-am suspendat (decizie definitiva a comisiei de disciplina) dar daca ne da “1 leu, 2 lei sau 10 lei de etapa il lasam sa stea pe banca”…. …..nu inteleg.

Comentezi?