# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ** | ZĂLĂUANUL **COȚA **ARESTAT Avem mai puține cunoștințe…

# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ** | ZĂLĂUANUL **COȚA **ARESTAT Avem mai puține cunoștințe…
aqualine.ro/

# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ** | ZĂLĂUANUL **COȚA **ARESTAT

Avem mai puține cunoștințe despre voleiul masculin românesc, de aceea v-am lăsat să vă informați din postările altora. Nu se poate să nu fi remarcat de vreo 2-3 luni abundența articolelor despre situația foarte rea de la VM Zalău, club condus de familia **Coța** (**Vasile** și **Daniela**). O grămadă de bani au dispărut din club fără urmă, iar personalul echipei de volei a rămas neplătit. **Coțenii **au fost dați în judecată de mai mulți jucători, dar ieri (21 mai) **Coțenii **au fost arestați de procurorii care anchetează ce s-a petrecut cu banii clubului. Prejudiciul ar fi pe la 400.000 euro.

**Coța** are datorii și la fereviș, spre marea satisfacție a lui **Vișan Ghiulangiul**, care poate acum lovi ca hiena în fostul lui prieten. După tipic, între cei n-a fost dușmănie de la început. Când **Coța** venea în volei cu sacul de bani, era frecventabil. Zalăul mai era și ușor ajutat să mai câștige vreun campionat, vreo cupă… Când n-a mai fost bănos **Coța**, iubirea celor doi s-a stricat. Că doar a apărut alt bogat pe la Galați. După zicala: Frate, frate, da iubirea-i pe bani!

roadelepamantului.ro

Oare de ce se aciuează tot felul de șpringari pe lângă voleiul românesc? Pentru că cine se aseamănă, se adună?

bijubox.ro

**VOTAȚI GHIULUL!**
Presedintele clubului Volei Municipal Zalau, Vasile Cota, si sotia acestuia, Daniela Cota, au fost retinuti in aceasta dupa amiaza de procurorii salajeni pentru 24 de ore. Cei doi au in prezent calitatea de suspecti. rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn   rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn rn…

1 thought on “# DIN GALERIA PRIETENILOR LUI **GHIULICĂ** | ZĂLĂUANUL **COȚA **ARESTAT Avem mai puține cunoștințe…

Comentezi?