DIV AF Turneul 2 (3) | PACEA DE LA MEDGIDIA ȘI ODIHNA * O RUȘINE DE VICEPREȘEDINTE * HAOS STATISTIC TIP SPIRULINĂ * ALUPEI NU PRINDE NICI ECHIPA A 2A ☹

CSO Voluntari – Dinamo 0 – 3 (14-25, 13-25, 22-25)
Spectatori: 10

Mare lucru nu vă putem povesti despre meci în lipsa unei revizionări. Nici nu ne putem baza pe evaluarea statistică, pentru că vedem din ce în ce mai clar că, în timpul domniei lui Adin-Dva-Tri Spirulină, statistica de pe dataproject este un haos nemaipomenit și rușinos. Era mai bine pe vremea Ghiulangiului. A venit ca președinte unul revoluționar care nici nu știe de unde se apucă maneta.

Rapid – Blabla Blaj 2 – 3 (26-24, 25-19, 21-25, 16-25, 8-15)

Meciul de azi de la Medgidia pute rău de tot. ZaDarko Arena a venit cu 3 lulele, 3 surcele, ce i-au mai rămas după ce cele mai bune jucătoare s-au covidit, săracele. Numai că Arena știa precis, foarte precis că nu face drumul degeaba, că nu vine pentru zero pct. 😉Pentru zero pct putea sta și acasă lejer. Și uite-așa, echipa bună a Rapidului a mâncat bătaie de la surcelele blăjene 😊

În primul set, Rapidul a avut oarecare dificultăți pentru că Duță Funebrul l-a lăsat la butoane pe necoptul Măcicășan (ca și la meciul de ieri), care nu știa pe ce lume se află. După ce echipa fără antrenor s-a mai rodat, setul 2 a fost mai ușor de câștigat. Dar nu trebuia să se aleagă Blajul cu ceva din meciul ăsta? Și în setul 3, copilele le-au bătut pe cele cu experiență! Pe bază de greșeli neforțate ale Rapidului. Cine a făcut mai multe din astea? ….. experimentata Rogojinaru! 😉

Sigur că nu era de-ajuns pentru Blabla și Funebrul și-a băgat și el copilele în setul 4, ca nu cumva alea mari să facă vreun pocinog. Iar în setul 5, rapidistele s-au făcut de toată rușinea.

Așadar, antrenorul bun a câștigat cu o echipă slabă, iar antrenorul slab n-a putut câștiga având o echipă bună! 😊 Duțăăă, niște pariuri, ceva?

Duță Funebrul a declarat pe undeva că aspiră anul acesta la locul 4. Calculele noastre predictive arătau că așa ceva e posibil. Echipa e cam de locul 4, dar ce te faci că antrenorul e de divizia B? Așa e obișnuit Funebrul de vreo 10 ani. Unde mai pui că-n setul 4 a și înjurat porcos de-a răsunat sala plină de fete și femei tinere. În loc ca voleiul românesc să scape de derbedei, iaca ei ajung vicepreședinți de federație. Cum să-și dea un părinte copilul pe mâna unui astfel de derbedeu? A se revedea/reasculta setul 4 de la scorul 15-23. Credeți cumva că arbitrul Toader i-a dat cartonaș roșu derbedeului? Păi avea el coraj? Cum să-i dea cartonaș tocma lu’ dom vice de la fereveu??

ZaDarko Arena a venit la turneu total nepedepsit de Dîrlan agramatul de la comisia de indisciuplină, deși încălcase grav protocolul sanitar la finalul meciului cu CSML de la Blaj, când a dat noroc cu fudulul Šegrt. La fel ca Stancu și Pop la Zalău. Ce ziceam, Spirulină Universitală? Aa, că vorbim la minister despre cum vă bateți voi joc de siguranța sanitară a voleibalistelor. Iaca, ați avut tura asta vreo 20 de infectate. Chiar sunteți nebuni?

Cel mai trist seara asta a fost faptul că Francesca Alupei (centrală Blaj) n-a prins nici măcar echipa a 2a! Bravo, părinți, pentru alegerea înțeleaptă! Doi ani pierduți grav de cea care a fost o speranță a voleiului românesc. Aplauze. Oare își va mai reveni după catastrofa Blaj? Eii, Blestemul lui Avrămuț, ce să-i faci?

Iar la Medgidia nu se pot dezvăța gazdele de „timp de odihnă”!

Știința Bacău – U NTT Data CN 3 – 0 (covid)

CSM Târgoviște – CSM Lugoj 3 – 0 (covid)

Comentezi?