DIVA 2023 (F) Etapa 7 tur | Meciul etapei * Destrămarea Rapidului * Matei 7p în setul 4 * Winter Is Coming * Sala proștilor din Târgoviște * Lucică Mutulică, cum e cu liniile?

 

CSM Târgoviște – Rapid București 3 – 1 (25-23, 20-25, 25-18, 25-17)
Spectatori: 1000? Mai numără o dată, Păușescule, Șarpe cu Ochelari 😉 Dar au fost multișori.

După 2 seturi echilibrate, ne așteptam ca meciul să continue în aceeași notă de luptă de la egal la egal. N-a fost așa. În seturile 3 și 4, Rapidul lui Parisi a tot căzut până s-a destrămat și s-a făcut praf. Este cu totul neobișnuit ca o echipă să facă într-un meci 18p din blocaje, dar CSMT a reușit. Scorul blocajelor punctate: 18-6.
Cea mai slabă jucătoare de la CSMT, extrema Mirosavljević (#14), a fost înlocuită în setul 4 de Matei (#11), care a prins o formă excelentă și a făcut 7p cu eficiență a atacului de 56%. Cam ca Egonu 😉 în ciuda „specialiștilor” care strâmbă din nas cum că n-ar fi jucătoare de națională.

De cealaltă parte, la Rapid n-a avut cine să facă puncte. Trică (#12 extremă) cu 14% eficiență a atacului? Dacă intram eu cu covid, făceam mai bine. Drîmboi (#2 extremă) cu 17%? Rapidul a jucat virtual în 5 jucătoare, o extremă lipsă. Iar cele ce a făcut ceva puncte, opusa Baciu (#10) și extrema Montalvo (#9), au făcut destule și pentru adversare.

Cea mai bună jucătoare: Kim Robitaille (#27 coordonatoare CSMT)
Cea mai bună de la Rapid: Lee Dayeong (#19 coordonatoare), dar n-a avut cu cine…
Cele mai bune marcatoare: Cese Montalvo (#9 extremă Rapid), 19p, 47% și Ana Bjelica (#19 opusă CSMT), 19p, 46%
Cel mai eficient atac: Adriana Matei (#11 extremă CSMT), 10p, 56%
Cele mai multe blocaje punctate: Mira Todorova (#7 centrală CSMT), 6!
Cele mai multe blocaje încasate: Ioana Baciu (#10 opusă Rapid), 7!
Cea mai slabă jucătoare: undeva între Alexandra Trică (#12 extremă Rapid) și Ioana Baciu (#10 opusă Rapid)?

Sala din Târgoviște zice-se că a fost friguroasă, dar, la ce se petrece cu tarifele pentru energie/combustibili, ăsta o să devină un fenomen obișnuit în toate sălile. Am observat că și sala din Târgoviște are parchetul ca la sălile pentru nunți, de culoarea șobolanului inundat, iar liniile terenului de volei sunt de un verzui tâmpit. Mai mult, liniile de fund se îneacă în bleumarinul suprafețelor de la baschet. Și acum, ia zi-ne tu, Lucică Mutulică Mondialu, ce zice la regulament despre linii (art 1.3.1) și cum de ai dat drumul la joc dacă terenul nu-i regulamentar? Ia zi-ne cum de proștii tăi din federație au omologat sala asta pentru competițiile de volei. Uite, imediat o să vină Rapidul să facă contestație și o să câștige cu 3–0 la masa verde.

Tot ce e scris pe panourile publicitare are Ş turcesc în loc de Ș românesc. Atâta-s de proști!

Rapidul continuă să fie singura echipă din campionat care-și bate joc de jucătoarele de națională, în cazul ăsta, centrala Ariton. Până și Blabla Blaj se poartă bine cu centrala Ioan. Nemernicul de Parisi continuă s-o antreneze pe centrala bulgară Dimitrova, pe banii românilor, ca să ne pocnească mai bine la Campionatul European, în timp ce pe Ariton o ține surghiunită pe tușă de 7 etape. Poate de aia v-a lovit azi paranormalul, bă! 😉


Colțul comentatorului

Ne-a fost dor de Șelăreasa. A comentat un meci și a dispărut iar? ☹ Face și numitul Dragoș Cojocaru chifle, dar nu se compară cu Șelăreasa.

Iaca, zice și el aiurea de „derby”, de „universal”. Apropo, la TVR este un delir de prostie când afișează echipele și posturile jucătorilor: cică „fals”, „secund”, „ridicător” 😊 Termeni de pe vremea lui Dej.

Cojocaru ăsta nici el nu le are cu pronunția numelor jucătoarelor. „Pusici”, bă? „Bozicevici”, bă? Cine te-a-nvățat? Șelărenii?

Cică Buterez a fost căpitanul naționalei în silvărlig. Nu, bă, ci în goldenlig!

Baciu componentă a naționalei? De când n-ai mai văzut meciuri ale naționalei? De câți ani a părăsit Baciu naționala?

Despre Liga Campionilor: cică cele mai bune echipe din grupe se vor întâlni într-un playoff 😊 Alt tâmpit de comentator sportiv care nu știe ce înseamnă playoff.

Aaa, și „bicivolei” 😊 Cum de ajung asemenea imbecili să fie comentatori la tv?

Comentezi?