# **LISTELE VOTANȚILOR DE LA ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI 2016 (3)** * **LIMBOSU** ȘI-A…

# **LISTELE VOTANȚILOR DE LA ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI 2016 (3)** * **LIMBOSU** ȘI-A…

# **LISTELE VOTANȚILOR DE LA ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI 2016 (3)** * **LIMBOSU** ȘI-A ADUS LA VOT ȘI ȘOFERII! * OBSERVATORI CARE REZOLVĂ DISTANȚELE

Pe lista a 3a de votanți de la Adunarea Generală din 2016 reapare gașca lui **Rotar Limbosu** de la Blaj, care a venit la votat pe **Ghiulangiu** cu vreo duzină de ciumegi de duzină. Între aceștia și cei doi șoferi ai Primăriei Blaj, care sunt oameni de taină ai lui **Limbosu** și care primesc salarii pe care mulți doar le visați. Astfel, **Gherman Ștefan** a votat pentru Lic de Chimie din Târnăveni (adică nu s-a întins geografic prea tare), dar ciudat-botezatul **Stoica Gabriel Gavril** (și **Gabriel** și **Gavril**? 😀 ) a votat pentru LPS Suceava. De asemeni, patronul unei firme de transport din Blaj, probabil ăla care-i cară pe suporterii blăjeni la meciuri, **Sărăcuț Gheorghe**, a votat pentru Eco Sport Team Sibiu, echipă care nici n-a participat în vreun campionat în 2015–2016!

Revenind la oamenii lui **Ghiulică**, îi regăsim pe harnicii **Gorban** (arbitru de la Iași, care votează alternativ pentru cluburi ieșene) și pe monstrul **Rău **de la Baia Mare, care a votat pentru CSȘ Sighetu Marmației.

Uriașele lungimi geografice sunt rezolvate an de an de credincioșii hopservatori **Păușescu**, **Ioanovici** și **Marinescu**, cei care, dacă se poartă frumos cu bulibașa lor, primesc hopservări lunare în valoare de cca 2800 lei! Sau și mai mult, dacă prind etape intermediare. Alții trag la șaibă 8 ore pe zi și doar visează așa salariu lunar, dar turma de pensionari ai lui **Ghiulică** o duce foarte bine. Desigur nu putem ști exact cum a votat fiecare, dar cei care au trădat voleiul și l-au votat pe **Ghiulangiu**, n-ați mai avea parte de banii repartizați de el vouă, șobolanilor!
Cei trei hopservatori s-au aruncat tocmai la Satu Mare, iar în anii următori au cules și ceva Arad.

Dacă ziceam că nu putem ști 100% cine și cum a votat, gândiți-vă că bulibașa mustăcios a primit aproape 2/3 din voturi, adică încă cel puțin 10 de pe lista 3 l-au votat.

Pe a 3a listă de votanți (***FOTO***) sunt listate 39 structuri membre ale FRViș.

Doar 24 sunt reprezentate legitim.

Sunt 10 arbitri/observatori, 4 oi din turma lui **Limbosu** și vreo 3 dubioși neidentificați.

Comentezi?