DIVA (F) 2014 E2.1.1 | Meciul etapei * CSO Voluntari face un pas mare spre prima treime * Skyy Howard iese în evidență

Skyy Howard
aqualine.ro/

 

CSM Lugoj – CSO Voluntari 1 – 3 (16-25, 26-24, 23-26, 16-25)
Spectatori: 900?

Spuneam că există echipe din treimea mediană a clasamentului care pot trece în cea superioară, iar echipele de pe locurile 5 (M+F) sunt cele mai aproape de această țintă. Locul 5, CSOV, a venit la Lugoj cu mare hotărâre, arătată de felul în care a început partida. Ana Lazarević (#4 extremă CSOV) a făcut 7p, iar jucătoarele lugojene pe care se conta maxim la marcare, Elizaveta Ruban (#3 extremă) și Aliona Martiniuc (#20 opusă) au fost jale. Energizate de pierderea primului set, lugojencele au crescut în atac, dar asta a venit și cu multe erori neforțate. Astea s-au văzut la finalul de set care a fost incredibil. De la 23-17 CSOV face 7p la rând, dar setul îi revine CSML.
Setul 3 a fost controlat de CSOV până la 17-17. CSML se părea că va avea un finiș favorabil, dar CSOV a câștigat setul cu un șir de 4p. A fost singurul set în care Ruban și Martiniuc au jucat cum se aștepta de la ele. Voluntărencele au făcut 20p din atac, ceea ce este destul de neobișnuit. Centrala Skyy Howard (#9 CSOV) a continuat jocul eficient din setul 3 și în setul 4, în care CSML a căzut în atac. Setul 4 a arătat ca setul 1, având și același scor.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac, cele mai multe blocaje punctate: Skyy Howard (#9 centrală CSOV), 21p, 57%, 9 blocaje
Cea mai bună de la CSML: Andra Artin (#11 extremă), 11p, 24%!
Cele mai bune marcatoare: Skyy Howard și Elizaveta Ruban (#3 extremă CSML), 21p, 33%. Ruban a făcut și 12p pentru oaspete 😉
Cele mai multe blocaje încasate: Elizaveta Ruban, 7
Cea mai slabă jucătoare: Alice Kapelovies (#14 coordonatoare CSOV)

Scor cumulat: 0–1. CSOV a câștigat un meci de calitate tehnică slabă, dar palpitant prin perspectivele pe care le deschide. A fost al 2lea meci la rând câștigat contra CSML.

creditfix.ro

Etapa următoare, miercuri 27 mar.

Comentezi?