DIVA (F) 2023 Etapa 1.22 | Prima înfrângere pe bune a lui Limbosu la el acasă * Dimitrova cea mai bună și cea mai slabă * Una punctă

Nasya Dimitrova
magnolia.ro/

 

Blabla Blaj – Rapid București 2 – 3 (20-25, 23-25, 25-14, 25-23, 12-15)
Spectatori: 350

Blabla nu mai avea niciun interes să câștige, fiind, înainte de ultima etapă a fazei 1, pe locul 1 în clasament la distanță sigură de CSM Târgoviște. Două seturi s-a părut că Blabla joacă moale, iar Rapidul a profitat de asta, noi având parte și de spectacol. Dar în setul 3, Rapidul s-a dezumflat.

În setul 4, Rapidul a revenit după ce a fost condus o mare parte din set, dar la 21-23, gazdele au făcut 4p la rând! Setul 5 a revenit, totuși, Rapidului, care cauzează prima înfrângere pe bune a lui Păhărică Limbosu la el acasă. Limbosu a venit la meci îmbrăcat în doliu, alături de învățătoarea caraghioasă.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac și cele mai multe blocaje punctate: Nasea Dimitrova (#5 centrală Rapid), 20p, 50%, 8 blocaje! (FOTO)
Cea mai bună de la Blabla: Raisa Ioan (#7 centrală Blabla), 6p, 100%
Cea mai bună marcatoare și cele mai multe blocaje încasate: Viktoria Russu (#9 opusă Blabla), 35p, 45%, 6 blocaje încasate
Cea mai bună recepție: Teodora Pušić (#14 libero Rapid)
Cea mai slabă jucătoare: Ghergana Dimitrova (#1 extremă Blabla)

biciclop.eu

Ziceam de cea mai frecventă eroare de arbitraj ca fiind neobservarea erorii de rotație. Ei, nesimțitul arbitru internațional vișănel Szabo-Alexi Bicivolei nu se putea să n-o comită și el! 😊

CSM Lugoj – CSM Târgoviște 3 – 2 (15-25, 25-23, 23-25, 25-17, 15-10)
Spectatori: 900?

CSMT a arătat ca o echipă europeană, care părea că stăpânește jocul. 3 seturi. Apoi gazdele au jucat altceva, ca o echipă care a ajuns în finala Cupei Confruntării. În sala din Lugoj a continuat să răsune imnul porno al echipei, pus obsedant de Psihălău Moldovan.

Cea mai bună jucătoare: Tanja Grbić (#11 coordonatoare CSML), 2p, 50%
Cea mai bună de la CSMT și cele mai multe blocaje punctate: Mira Todorova (#5 centrală CSMT), 12p, 38%, 7 blocaje!
Cea mai bună marcatoare: Ana Bjelica (#10 opusă CSMT), 23p, 45%
Cel mai eficient atac: Elizaveta Ruban (#3 extremă CSML), 21p, 50%
Cele mai multe blocaje încasate: Aliona Martiniuc (#20 opusă CSML), 8
Cea mai slabă jucătoare: Rodica Buterez (#3 extremă CSMT)

Cu această etapă se încheie faza 1 a campionatului, care va continua cu faza 1 a fazei 2! 😅


Colțul lui îNȘelaru

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Ca și nevastă-sa, Șelăreasa Pas Pas Pas, cel căruia părinții i-au dat numele unui celebru psihopat din legendele antice, crede că punctele pot fi douăzeci și una. 😊 Adică una punctă? Hai să te-nvățăm noi: se zice „douăzeci și unu de puncte”. (Nici treizeci și una de puncte” nu-i corect!)

Apoi, coșmarul vieții lui (de pseudo-jurnalist tevere): numele jucătorilor străini. Cehoaica cu origini maghiare, Kossanyiová, este pentru el „Kossiyanova”. Are, totuși, o scuză. O fufă a greșit numele jucătoarei când l-a scris pe dataproject.com. Greșit apare și pe foile de arbitraj și pe fișele statistice. Cine-o fi la originea acestei erori? Tu ești, Raluca Limboșica Mica Rromă, ploada primarelui Limbosu?

Foarte ciudat că îNȘelaru nu i-a mai dat pupici grețoși lui Limbosu.

Comentezi?