DIVA (F) 2023 Etapa 2.3.2 | Chinul neputinței târgoviștene * Festivitate de premiere cu manea * Smocul de medalii * Ce-a făcut Dimitrova, bă?? * Don Chișote și Sancio Panțâru

aqualine.ro/

 

CSM Târgoviște – Blabla Blaj 2 – 3 (20-25, 25-18, 13-25, 25-22, 13-15)
Spectatori: 500

Dacă în seturile 2 și 3, echipele s-au bătut reciproc zdravăn, după 4 seturi scorul s-a egalat. În setul 5, CSMT a avut o media a eficienței de 24%, adică foarte rău pentru o finală de campionat. Opusa Bjelica (#10 CSMT) a jucat serios 2 seturi, după care s-a fleșcăit din nou, iar în setul 5 a făcut doar un punctuleț, cu doar 14% eficiență! Nu ai cum câștiga un campionat cu așa o panaramă de opusă. Extrema Mirosavljević (#14 CSMT) a imitat-o. Vorbind tot de setul 5, de partea cealaltă, extrema Milenković a făcut 6p și 42% eficiență, foarte tare pentru nivelul european slab al echipei din Blaj.

Blabla a câștigat de pe urma punctelor mai puține pierdute în atac, deși a avut o eficiență a atacului o țâră mai mică. CSMT a pierdut 15p din atacuri greșite și 11p din blocaje încasate, în timp ce Blabla a pierdut 12p din atacuri greșite și 7p din blocaje încasate. Scor: 26-19.
Ambele echipe au avut recepția slabă. Cu toate aceste aspecte de slăbiciune tremurătoare, Contabilu Constantinescu a văzut „poate cel mai frumos meci al campionatului, unul demn de o finală”. Săracul băiet… 😊 Și are și copii.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac și cele mai multe blocaje punctate: Mira Todorova (#7 centrală CSMT), 16p, 52%, 5 blocaje
Cea mai bună de la Blabla: Slađana Mirković (#19 coordonatoare)
Cea mai bună marcatoare: Ana Bjelica (#10 opusă CSMT), 22p, 34%
Cele mai slabe jucătoare: Ana Bjelica și Dajana Bošković (#17 opusă Blabla)

klap.ro

Scor cumulat: 0–3. Blabla Blaj câștigă campionatul 2023.

Este teoretic al 7lea titlu al Jucăricii lui Limbosu. Practic, 3 titluri au fost dubioase (schimbarea clubului, plandemia, discriminarea). Credem că-i ajung lui Limbosu. Azi, la marea finală, nu și-a mai trimis consătenii cu autocarele la meci și se pare că s-a cam plictisit de volei.

Cazul Bjelica ne-a inspirat să concepem un scenariu de film, desigur fără nicio legătură cu realitatea adevărată și nemincinoasă 😉 Se făcea că la o echipă era antrenor ucrainean care voia să câștige un campionat de table sprijinit și de șeful lui, un primar comunal gras și fudul. La echipa adversă era o jucătoare de table foarte bună, tot ucraineană care ar fi putut strica planurile. Și atunci antrenorul o convinge pe jucătoare să simuleze un joc slab. Dar ucraineanca nu vrea să se facă total de râs și cere conspiratorilor să joace 2 seturi normal. I se aprobă și fata joacă 2 seturi normal după care începe să arunce aiurea cu zarurile și nu mai prinde nicio dublă, ci doar multe de 1-2. Filmul, care va câștiga precis Oscarul, se va intitula Poartă-n casa dușmanului (893 de episoade). Să vedem dacă se găsește vreo primărie din județul Alba care să-l sponsorizeze.

Festivitatea de premiere a fost de același prost gust, după capul și asemănarea preșului Universitalu Cojocaru Mingea Ocolește Terenul, care a venit înțolit ca un corporatist din ăia cu costumele intrate la apă.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Mai întâi, i-a dat un premiu individual Gherganei Dimitrova (#1 extremă Blabla Blaj), dar nu se știe de ce 😊 În meciul de azi n-a fost cea mai bună nici pe departe. Statistica o pune pe locul 7 dintre jucătoarele notate. Dar nici în meciurile anterioare n-a fost cea mai bună. Ce-o fi fost în capul Universitalului?…

Când să le medalieze pe campioane, a venit țereanul cu un smoc de medalii în pumn și le-a agățat pe rând la gâturile fetelor. Dar curând i s-a terminat smocul și a venit lângă el vicele Funebra Duță, care i-a mai dat un smoc. Și erau ambii amândoi ca-n povești, ca Don Chișote și Sancio Panțâru.

Nu putea lipsi maneaua proștilor, uiardă cempions. Le-am explicat de multe ori, dar tot nu bagă la cap. Pariu că or face la fel și la premierea băieților campioni?

Comentezi?