DIVA (F) 2024 E1.18r | Meciul etapei * Catastrofa dinamovistă oferă o victorie ușoară blăjencelor * Atacantele dinamoviste cu 0% eficiență a atacului * Catastrofalul program de statistică DataVolley

magnolia.ro/

 

Blabla Blaj – Dinamo București 3 – 0 (25-21, 25-23, 25-20)
Spectatori: 900?

Te uiți la scor și zici c-o fi fost un meci rezonabil, bun. Dar nu-i așa. După victoria frumoasă din etapa trecută, Dinamo a jucat catastrofal, atât de rău încât putem zice prin comparație că Blabla a jucat slab. Meciul etapei a fost ca un meci de divizia B.

De la Dinamo a jucat propriu-zis o singură jucătoare: opus Jelena Vulin (#11). Extrema Gabriela Bălae (#5) a făcut 0% eficiență a atacului, dar, dacă punem și cele 5 atacuri cedate, ne dă cu minus, adică joc pentru adversare. A fost înlocuită după 2 seturi. Extrema Cristina Miron (#7) cică ar fi avut eficiență 12%, dar dacă scădem cele 5 atacuri cedate, iese tot cu minus. Centrala Božica Marković (#6), a jucat slab 2 seturi, dar înlocuitoarea ei, Dalia Vîrlan (#17) a „reușit” un zero curat.

Cu așa adversară năucă, gazdele au câștigat destul de ușor, chiar dacă au avut un atac anemic (34%). În setul 3 le-au făcut cadou dinamovistelor 12p (greșeli neforțate) și tot l-au câștigat lejer.

creditfix.ro

Am observat că, deși centrala Nneka Onyejekwe nu mai dă randament, slabul antrenor de la Blabla, Stevan Ljubičić, nu-i prea dă șanse Raisei Ioan, care cică e jucătoare de națională și ar trebui să aibă activitate intensă. Nici coordonatoarea Iarina Axinte (tot de națională) n-a prins multe puncte în teren. Ne așteaptă vremuri grele la competițiile internaționale de la vară.

Cea mai bună jucătoare, cele mai multe blocaje punctate: Jovana Kocić (#6 centrală Blabla), 10p, 38%, 6 blocaje
Cea mai bună de la Dinamo, cea mai bună marcatoare: Jelena Vulin (#15 opusă Dinamo), 20p, 42%
Cel mai eficient atac: Drussyla Costa (#17 extremă Blabla), 17p, 42% (zice DataVolley)
Cea mai bună recepție: Cristina Miron (#7 extremă Dinamo)
Cea mai slabă jucătoare: Gabriela Bălae (#5 extremă Dinamo)

De câțiva ani vă povestesc că aplicația de statistică DataVolley este o catastrofă informatică. Deși pe statistica desfășurată pe situl DataProject numărul de ași e corect, pe fișa statistică propriu-zisă apar grave neconcordanțe. O astfel de aplicație se vede cât de proastă e atunci când coloanele nu se pupă, ceea ce este o gravă greșeală. Adică rezultă că o echipă câștigă mai mult decât pierde cealaltă! Atâta-s de proști.

De asemeni, evaluarea jocului fiecărui jucător de varză. Există o rubrică Vote, care ar trebui să dea o idee bună despre calitatea jocului unui jucător. Și noi azi în fișa statistică citim că, după acest Vote, Bălae ar fi fost cea mai bună de la Dinamo! 😄 Așa de bună încât a făcut bilanț negativ și a trebuit înlocuită în setul 3. Atâta-s de proști!

roadelepamantului.ro

Și atunci de ce se folosește acest program? Pentru că așa face cam toată Europa lui Boričić Tenx Veri Maci (CEV). FIVB folosește altă aplicație, mult mai bună, presupun făcută de japonezi.

Din sala Limbosu Arena transmisia s-a întrerupt pe la începutul setului 3. Oricum era foarte proastă, imaginea fiind stricată de sticla cabinei tehnice, iar de sunet nici nu mai zicem. Treabă blăjeană, treabă Limboșeană. Dar să vedeți cum îl realeg acușa iar blăjenii primar pe Limbosu!

(Pe DataProject apare însă înregistrarea integrală a meciului.)

Comentezi?