DIVA (M) 2024 E1.18r | Meciul etapei * Dinamo cât pe ce să piardă un punct acasă * Opusul craiovean Ćulafić de 37 ani a jucat pentru Dinamo * Tarța se dezlănțuie * Meșca arată a om

magnolia.ro/

 

Dinamo București – SCM U Craiova 3 – 1 (25-21, 25-22, 19-25, 27-25)
Spectatori: 150!

Primele 2 seturi au fost aproape de echilibru. Al 2lea set ceva mai dinamic și mai frumos. În setul 3 antrenorul Dănuț Pascu i-a înlocuit pe catastrofalul opus muntenegrean de 37 ani, Miloš Ćulafić cu Mihai Tarța și pe coordonatorul Carlos Paez cu polonezul Kamil Durski. Tarța i-a zăpăcit pe dinamoviști cu 8p. Setul 4 a mers bine pentru craioveni până la 2/3 când Dinamo și-a înviorat dintr-o dată atacul și a sprintat către o victorie de 3pct.

Jocul echipelor în ansamblu a fost cam la fel, cu oaspeții făcând mai multe greșeli neforțate.

roadelepamantului.ro

Cel mai bun jucător, cele mai multe blocaje punctate: Gojko Ćuk (#4 central SCMU), 11p, 60%, 7 blocaje
Cel mai bun de la Dinamo: Codrin Mocanu (#14 central), 7p, 75%
Cel mai buni marcatori: Mihai Tarța (#11 opus SCMU), 21p, 53%, și Sérgio Luiz Felix Júnior (#18 extremă Dinamo), 21p, 50%. Tarța a făcut în 2 seturi puncte cât Felix Júnior în tot meciul.
Cel mai eficient atac: Mihai Tarța
Cele mai multe blocaje încasate: Sérgio Luiz Felix Júnior, 6
Cei mai mulți ași: Robert Călin (#9 central SCMU), 5
Cea mai bună recepție: Sergio Diaconescu (#5 libero SCMU)
Cel mai slab jucător: Miloš Ćulafić (#18 opus SCMU). În 2 seturi a făcut zero pct pentru echipa sa și 6p pentru adversari!

klap.ro

Universitalu Păscuț încă nu s-a prins cum funcționează limba „engleză”. El încă mai crede că „receive” înseamnă „recepție” 😊 Nu, măi nea, ci e aproape ca în românește: „reception”.

Arbitrul vișănel Darius Meșca a slăbit și acum arată a om. Și figura i s-a mai limpezit. Dar ce ne facem cu ceilalți arbitri grăsani?
Lucică Mondialu! Ceva proiecte?

Comentezi?