DIVA (F) 2024 Etapa 1.7 | Meciul etapei * Lumina de afară în sală * CSM Târgoviște câștigă chiar fără opusă * Care Ceseme, prostule?

aqualine.ro/

 

CSM Târgoviște – CSM București 3 – 0 (25-21, 25-21, 27-25)
Spectatori: 200?

În van încercăm de ani de zile să-i învățăm pe proștii din volei una-alta. Una e să fii ignorant și, dacă nu știi, te învăț și tu aplici. Și alta e să fii prost ca noaptea, eu să te învăț și să-ți explic de ce e rău ceea ce faci, iar tu să persiști ani de zile în aceeași prostie cumplită, jegoasă și cleioasă.

Așa și ăștia de la Târgoviște. După ce că joacă într-o sală, care nu se știe cum de-a fost omologată de FRV, îl mai și pun pe arbitrul principal cu fundul la public ca să acopere o mare parte din lupta de la fileu.
Ferestrele sălii au fost neacoperite permițând lumina zilei să pătrundă în sală. La ce meciuri din campionatul polonez sau italian sau turcesc ați mai văzut voi, cârpaci nenorociți, că intră soarele pe geam?

Cum să le mai explici proștilor ăștia de la Târgoviște?

creditfix.ro

Meciul n-a ieșit din nota acestui campionat, pe care proștii din presa de volei (ăia 3-4) îl văd tot mai puternic, dar el este tot mai slab. Primul set îndeosebi a fost foarte slab. Cele mai multe atacante de la ambele echipe n-au ajuns la eficiență a atacului de nici 40%. Cam la fel și în setul 2. Abia în setul 3 s-a mai înviorat atmosfera, cu CSMB amenințând că va lua măcar un set. Avantajul de vreo 5p acumulat de CSMB până la jumătatea setului a fost însă recuperat de gazde, care au crescut în atac și care au avut 5 mingi de meci.
CSMT a jucat mai bine în atac, scorul atacurilor: 48-36.
CSMB a jucat mai bine la blocaj, scorul blocajelor: 9-16.

A fost un meci în care doar centralele au jucat ceva volei, restul jucătoarelor fiind varză murată.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac: Alexandra Sobo (#1 centrală CSMB), 13p, 53%
Cea mai bună de la CSMT: Chloe Mayer (#14 centrală CSMT), 7p, 33%
Cea mai bună marcatoare, cele mai multe blocaje încasate: Monika Krasteva (#7 extremă/opusă CSMT), 19p, 36%
Cele mai multe blocaje punctate: Alexandra Sobo și Marjorie Correa (#14 centrală CSMB), câte 5
Cea mai bună recepție: Alexandra Ciucu (#13 libero CSMT)
Cea mai slabă jucătoare: Monika Krasteva, cu record de 13 atacuri cedate (5 în bălării + 8 blocate), Chiar dacă a fost o opusă improvizată, în absența lui Kullerkann (accidentată?), nu se justifică jocul atât de prost.


Colțul comentatorului

ottobroker.ro

A revenit la comentat prostul de Dragoș Cojocaru, cu clișeele lui tâmpite, de la „cere celengi” până la „determinare”, care crede el, ca toți proștii de comentatori sportivi, că ar însemna „hotărâre” (false-friend din engleză).

Cum e cazul cu comentatorii proști de volei de ani de zile, pentru el a existat azi un CSM ? Cică „Cesemeul preia conducerea”. Care Ceseme, prostule? Că erau două!

Pentru marele comentator, Krasteva a fost emvipiul partidei pentru simplu considerent că a marcat cele mai multe puncte. Dar păcătosul ăsta de comentator n-a văzut că ea a dat și cele mai multe puncte adversarelor: 15, un adevărat record de joc prost.

Comentezi?