DIVA (F) 2024 Etapa 1.7 | SURPRIZA ETAPEI! * Blabla Blaj face iar istorie 😉 * Cea mai rea înfrângere din ultimul deceniu * Din păcate * Limbosu are sală, dar nu mai are echipă * Fudula nostalgică

DIVA (F) 2024 Etapa 1.7 | SURPRIZA ETAPEI! * Blabla Blaj face iar istorie 😉 * Cea mai rea înfrângere din ultimul deceniu * Din păcate * Limbosu are sală, dar nu mai are echipă * Fudula nostalgică
magnolia.ro/

 

Dinamo București – Blabla Blaj 3 – 0 (25-19, 25-20, 25-12)
Spectatori: 280

Nu aveam în plan să scriem despre meciul de azi, deși a fost al 2lea ca importanță al etapei. Dar meciul s-a transformat într-o mare surpriză! Jucărica lui Limbosu e mai slabă decât în anii trecuți, dar faptul că a făcut abia 51 de puncte în fața unei echipe de mijlocul clasamentului e uluitor. Poate de acum înainte mai multe echipe se vor trezi din vraja cum că Blabla Blaj e o echipă invincibilă în campionat. Așa scor rușinos n-a mai încasat Limbosu Rotar în ultimul deceniu în campionat 😄 Partea bună la Limbosu e că el e un dur și nu știe ce-i aia rușine.
Fudula Nneka Onyejekwe și-a amintit cu ocazia asta de ce bătaie cruntă a mâncat Jucărica lui Limbosu cu ea în echipă și cu cealaltă fudulă, Adina Salaoru, cetățeancă de onoare a lui Limbosu, în finala Ligii Campionilor contra VakıfBank în mai 2018. După ce s-a apucat liberalul caraghios Limbosu să dea în judecată jurnaliști critici la adresa lui, că atât l-a dus capul lui de liberal democratic și european, hop a și venit rușinea. Blabla Blaj a făcut recordul de scor rușinos într-o finală de Liga Campionilor: abia 45 de pct realizate. Nimeni n-o să-i mai ia acest record lui Limbosu. Limbosu va rămâne pe veci în istoria voleiului așa cum își dorește. Apoi Jucărica lui Limbosu a mai făcut recorduri ale rușinii și în finalele celorlalte 2 competiții europene intercluburi.

ottobroker.ro

Dacă am putea zice că Dinamo a jucat „corect”, Blabla s-a bătut singură. Toate atacantele, cu excepția lui Onyejekwe, au avut eficiență slabă a atacului, iar cea mai bună jucătoare a Blajului, centrala Kocić, n-a primit nicio pasă de atac! Blabla a pierdut la eficiența atacului, scor: 47% – 33%. Majoritatea atacurilor blăjene au fost leșinate, iar dinamovistele le-au recepționat cu destulă ușurință.
De asemeni, oaspetele au avut o recepție foarte slabă, de nivel de presenioare.

Cea mai bună jucătoare: Nina Stojiljković (#8 coordonatoare Dinamo)
Cea mai bună de la Blabla: Nneka Onyejekwe (#18 centrală), 8p, 58%
Cea mai bună marcatoare: Jelena Vulin (#15 opusă Dinamo), 19p, 47%
Cel mai eficient atac: Uliana Kotar (#26 centrală Dinamo), 8p, 70%
Cele mai multe blocaje punctate: Naya Gros (#16 centrală Dinamo), 5
Cea mai bună recepție: Tassia Silva (#9 libero Dinamo)
Cea mai slabă jucătoare: Drussyla Felix Costa (#17 extremă Blabla), poate cea mai slabă titulară a Blajului de câțiva ani încoace.

bijubox.ro

Le așteptăm pe Gogile lui Limbosu să-și înceapă articolele cu „Din păcate…” 😊 Da, Gogoloi, din păcatele lu’ stăpân’-tu și ale tale și ale celorlalți trepăduși din gașca lui. Că oameni de omenie n-ați știut să fiți. Așa să v-ajute Dumnezeu!

Comentezi?