DIVA (F) Etapa 1.4 (4) | Craiova cu echipa incompletă * Zidul de prostie al proștilor

aqualine.ro/

 

SCM U Craiova – CSO Voluntari 0 – 3 (22-25, 16-25, 20-25)

Craiova a avut o perioadă bună în setul 1, când de la 9-14 a câștigat 7p la rând! (16-14). Minunea n-a durat, echipa gazdă fiind în continuare afectată de accidentări și de carcalac. O diferență uriașă a fost la blocaj, gazdele cu un blocaj total dezorganizat, iar oaspetele cu unul foarte eficient. Scorul punctelor din blocaj: 4-17! 17 blocaje în 3 seturi e ceva neobișnuit.

Cea mai bună jucătoare: Małgorzata Jasek (#25 opusă CSOV), 11p, 42%
Cea mai bună de la SCMU și cel mai eficient atac: Laura Simoniia (#3 extremă), 15p, 60%
Cele mai bune marcatoare: Laura Simoniia și Ramona Marciu (#17 opusă SCMU), 48%
Cele mai multe blocaje punctate: Darya Valadzko (#13 centrală CSOV), 7!
Cea mai bună recepție: Roxana Țucmeanu (#2 libero SCMU)
Cea mai slabă jucătoare: Talita José (#6 centrală SCMU)

Pot fi tricourile tâmpite? Da, ne demonstrează asta și CSOV, cu niște linii haotice de parcă-s chestiile alea de pe paginile web de te verifică dacă nu ești robot. 😊 Ce-o fi fost în capul prostului care a ales așa design de talcioc?

klap.ro

Iar în sala din Craiova tot pun ăia în difuzoare o lălăială prostească, de parcă ar fi muzică de nuntă de la țară. Cică ăla-i imnul Universității Craiova. Bă, altceva mai urban n-ați găsit?


Colțul comentatorilor

Nu știm cine au fost cei doi ciumpalaci aflați azi la microfon, dar au suplinit-o cu succes pe greșitoarea Șelăreasa. Și ei la fel de inteligenți și ei vorbind ca niște trepanați. E deprimat să lupți ani de zile contra prostiei comentatorilor și a celei din volei în general și să nu fie nici cel mai mic rezultat. E imposibil de spart zidul de prostie al proștilor. Ei sunt mulți și se iau unii cu alții și hora prostiei se învârte peste lume.

Și proștii de azi (craioveni) au vorbit așa cum s-au învățat unii de la alții: pas (adică pasă), servici, universal, fals, timp de odihnă, pleiof.

Nume stâlcite de jucătoare:

ottobroker.ro

Malgorața în loc de Małgorzata Jasek pronunțat [mau.go.JA.ta YA.sek] (transcrierea pronunției adoptată la limba română)
Daria Valțaco în loc de Darya Valadzko pronunțat [DA.rea va.LADZ.ko]
Capelovici în loc de Kapelovies
Măniuc în loc de Mănuc
Utara (cu accent pe ultima silabă, de parcă ar fi franțuzoaică), în loc de Uattara, retranscris din rusește după originalul Wattara. Bină că nu i-au zis UTA Arad.

Exprimări de proști:

„Blocaj mare are Voluntariul”
„Cine greșește mai puțin în volei câștigă”. Să crăpi tu? Ce clișeu imbecil! Noi credeam că cine câștigă primul 3 seturi, câștigă și meciul.

Comentezi?