DIVA (F) Turneul 7/1R Ziua 1 (2) | Trei marcatoare cele mai bune * Ghiocica Ioan * Rapid: serie de 11 puncte

magnolia.ro/

 

CS Medgidia – Medicina Tg Mș 3 – 0 (25-22, 25-20, 25-19)
Spectatori: 30

Bătăioasei echipe a Medicinei i-a lipsit (și) azi precizia. E bun și frumos jocul rapid, dar trebuie și precizie. Dar adevărul e că ambele echipe au greșit neforțat mult (scorul greșelilor neforțate: 21-22!). Gazdele au fost mai eficiente, cu 7 ași (față de zero ai oaspetelor) și cu un atac mai eficient. Medicinistele au blocat mai bine.

Cea mai bună jucătoare: Diana Ariton (#1 centrală Medgidia), 11p, 62%
Cea mai bună de la Medicina și cel mai eficient atac: Raisa Ioan (#12 centrală), 12p, 82%
Cele mai bune marcatoare: Raisa Ioan, Andreea Ordeanu (#17 opusă Medgidia), 12p, 32% și Sara Pavlović (#3 opusă Medicina), 12p, 24%:
Cea mai bună recepție: Adriana Matei (#11 extremă Medgidia)
Cea mai slabă jucătoare: Jelena Cvijović (#7 extremă Medicina)

Interesantă ridicarea Raisei Ioan, ca un ghiocel din zăpadă. Păcat că i-e mai greu cu caracterul. La Medicina Tg Mș e un loc unde e ușor să-ți strici caracterul…

klap.ro

FC Argeș – Rapid 2 – 3 (25-20, 24-26, 17-25, 25-20, 6-15)

Gazdele au început tare așa cum nu le-am văzut niciodată. Noile achiziții au adus un suflu nou echipei și o atmosferă mai bună. Primul set a fost foarte bun pentru gazde, care n-au luat decât 1 pct din greșeala adversarelor. În setul 2 s-a echilibrat jocul și rapidistele au câștigat setul după ce gazdele au ratat o minge de set. Probabil asta le-a băgat în depresie pe acestea din urmă și așa au pierdut setul 3. De la 9-9, rapidistele au făcut 11 pct la rând! În setul 4, energia le-a revenit gazdelor, dar ajungerea la setul 5 s-a dovedit a fi un efort prea mare. În setul 5, FC Ag n-a contat.

ottobroker.ro

Cea mai bună jucătoare și cele mai multe blocaje punctate: Alexandra Sobo (#1 centrală Rapid), 15p, 50%, 7 blocaje
Cea mai bună de la FC Ag: Danielle Dammers (fostă Smith, care a jucat în RO la CSMT acum 3 ani, deci o foarte bună achiziție) (#17 coordonatoare)
Cea mai bună marcatoare, dar și cele mai multe blocaje încasate: Iuna Zadorojnai (#16 opusă Rapid), 18p, 34%, 9 blocaje încasate
Cel mai eficient atac: Vanea Varbanova (#11 extremă FC Ag(, 16p, 37%
Cei mai mulți ași: Beatrice Postea (#13 coordonatoare Rapid): 6
Cea mai bună recepție: Denisa Rogojinaru (#2 extremă Rapid)
Cea mai slabă jucătoare: Silvia Coman (#6 extremă Rapid)

Transmisiunea de la Pitești a fost foarte proastă. Nici n-ai zice că a trimis o chestie cu pretenții de post de televiziune: Argeș TV. A fost o tortură să privești transmisiunea lor cu format primitiv „interlaced”, cu multiple zvâcniri și întreruperi ale imaginii, cu sunet prost etc.

Primele 2 seturi ale acestor 2 meciuri au mers aproape în paralel cu scorurile în transmisiunea simultană. 😊

Comentezi?