DIVA (M) T9 | Meciul turneului * Craiova încă nu s-a scos * Oancea, afară! * Cojocarule, tot cu spectatori?

 

SCM U Craiova – Steaua 3 – 1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-16)

Meciul turneului a fost unul foarte important pentru stabilirea treimii superioare a clasamentului. SCMU a profitat azi de dezorganizarea Stelei și de slaba ei eficiență în atac (52% – 37%).

În primele 2 seturi, Steaua s-a ținut vitejește și onorabil de gazde, dar a ratat finalurile de seturi. Setul 2 s-a terminat cu un mare ghinion pentru Steaua, cu un as încasat la 24-23.

Setul 3 a fost cel mai spectaculos. SCMU a greșit mai puțin, dar Steaua și-a crescut eficiența în atac, după ce a fost condusă cu 16-12. La 20-17 a făcut 4p la rând, restabilind echilibrul. De la 23-22 a făcut un alt șir de 3p, făcându-ne să credem că am putea vedea 5 seturi, ceea ce ar fi însemnat continuarea luptei palpitante pentru treimea superioară. Numai că setul 4 avea să aducă o ruptură după 10-10. Eficiența în atac a Stelei s-a prăbușit și SCMU n-a avut probleme ca să încheie meciul de 3 pct.

Cel mai bun jucător și cele mai multe blocaje punctate: Stefan Kovačević (#7 central SCMU), 15p, 75%, 6 blocaje
Cel mai bun de la Steaua: Robert Vologa (#10 central), 10p, 50%
Cel mai bun marcator: Laurențiu Lică (#11 opus SCMU), 18p, 40% (a și pierdut 12p!)
Cel mai eficient atac: Silviu Suson (#15 extremă SCMU), 12p, 59% și Marino Marelić (#18 extremă SCMU), 16p, 59%:
Cea mai bună recepție: Silviu Suson
Cei mai mulți ași încasați și cel mai slab jucător: Mircea Peța (#4 extremă Steaua), 6

Prin această victorie, SCM U Craiova și-a îmbunătățit poziția în treimea superioară a clasamentului. Urmăritoarele Steaua și Dinamo țin aproape. Dar poate e vremea să fie zburat de la Steaua antrenorul vișănel Oancea, precum a zburat și Nešić. Auzi la el: îl schimbă pe Iftime după 2 seturi bunicele și-l lasă în teren pe Peța, care a prins o zi proastă. Unde mai pui și lipsa lui de caracter: Oancea e unul din acei dușmani ai blogului nostru care ne-au urmărit distrugerea prin sfânta blocare. 😊 Fără să avem nici cel mai mic dialog vreodată. Doar pentru că-l atacam pe bulibașa lui, Ghiulică. Și ce-a mai făcut Oancea? A pus-o și pe nevastă-sa la blocat 😂 Ca să fie mai crudă lovitura. Așa sunt primitivii din voleiul românesc.

Meciul a fost transmis prost de clubul craiovean. Unde ai mai văzut, tu, Pascule Universital, transmisiuni de meciuri rupte pe seturi? 😊 Partea mai rea e că meciul turneului a fost urmărit doar de cam 100 de videospectatori. Trist.

În sală s-a strecurat un spectator nesimțit care se credea la fotbal, cu huiduieli și cu apostrofări la adresa oaspeților. Măi, ghiorlea! La volei spectatorii sunt civilizați!

Iar crainicul prost îi tot trăgea cu „timp de odihnă”! 😊 Parcă-s tâmpiți ăștia cu timpii lor „de odihnă”!

Vorbind de spectatori, Cojocarule, zi-ne tu pe ce bază a pătruns azi în sala Dinamo, Măriuca Grigorie, adolescenta fumătoare. Pe cine reprezenta ea acolo, după protocolul sanitar pe care nu vă mai săturați să-l încălcați?

Comentezi?