DIVA (M) Turneul 7 (1) | Meciul turneului – O chiflă! * Zalău 113 – Înfrângerea zilei * Jucătorul fals!

Vasile Talpă
magnolia.ro/

 

CSM Arcada Galați – Zalău 113 3 – 0 (25-16, 25-13, 25-16)
Spectatori: 10?

Meciul turneului 7 s-a dovedit a fi o chiflă gravă. Zalău 113 a luat cea mai grozavă bătaie a zilei, realizând o rușine de 45 pct, ca o echipă de divizia B.

În setul 1, de la 13-12, Arcada a reușit 3 serii de câte 3 pct pe fondul unui atac mai eficient. Setul 2 a fost cam la fel, dar blocajul zălăuan n-a mai punctat. Nici în setul 3, zălăuani n-au avut blocaj eficient. Au atac mai mult, dar au și greșit mai mult. În ansamblul meciului oaspeții au dat adversarilor un set doar din greșeli neforțate.

Cel mai bun jucător: Vasile Talpă (#4 central Arcada), 7p, eficiența atacului 83%.
Cel mai bun de la Zalău: Nicolas Santos (#10 central), 6p, 80%
Cel mai bun marcator și cele mai multe blocaje punctate: Niels Klapwijk (#13 opus Arcada), 15p, 43%, 4 blocaje
Cel mai eficient atac: Filip Šestan (#11 extremă Arcada), 12p, 92%!
Cel mai slab jucător: Leo Dal Bosco (#3 extremă Zalău)

klap.ro

Ambele echipe joacă la limita regulamentului, fiind hibridate prin „protocoale”. Arcada e hibridată cu CSM Galați, iar Zalău 133 cu LAPI Dej. Rămâne problema de (i)legalitate: în campionat ar trebui să joace cluburi cu CIS propriu și nu corcituri protocolate.

Legat de acest meci, pe pagina de FB a FRV (Contabile Constantinescu, ție ți-a dat-o în grijă Adin Spirulină?) am fost fraieriți că meciul va fi transmis pe pagina de FB a CSM Galați. Dar acolo, țeapă! Nu era nicio transmisie de volei, ci una de hochei. O postare a CSM Galați ne informa că meciul va fi transmis de CSM Galați TV, dar nu au publicat nicio adresă, nici a entității CSM Galați TV nici a meciului propriu-zis! Întrebând noi ce-i cu brambureala asta, am primit un răspuns mai mult decât nesimțit de la pupăza care administrează pagina CSM Galați, care după ce că n-a înțeles întrebarea, ne-a mai și insultat cum că n-am ști gramatică ? Ce tupeu au unii tâmpiți! Ia citiți la tâmpitul/tâmpita ăsta/asta:

„Și adresarea trebuie să conțină persoana a IIII-a plural !” ? (serios! e citat!)

Dacă vreun oficial de la CSM Galați e interesat de volei și urmărește postările noastre, poate-i arde vreo sancțiune pupezei nesimțite? Așa comunicați voi oficial, primitivilor?

Perlă a comentatorului meciului:
„Jucătorul fals de la echipa zălăuană va servi.” ?

roadelepamantului.ro

Celelalte rezultate ale zilei:

Dinamo – UB Timișoara 3 – 0 (25-12, 25-16, 25-19)
Cel mai bun marcator: Codrin Mocanu (#14 central Dinamo), 11p, 83%

Știința Explo BM – Știința București 3 – 0 (25-19, 25-13, 25-19)
Organizatorii băimăreni n-au știut să încarce statistica meciului.

Comentezi?