Divizia Sub-20 (M) | Gazdele dejene sunt noua campioană * Podium mititel * Regina Hambasadoreasă Pîrv a venit cu pantalonii rupți * Fufa de la CTF

 

Clasament

  1. LAPI Dej 13p (5 victorii)
  2. CTF Mihai I București 13p (4v)
  3. Viitorul Cluj 9p (3v)
  4. LPS Bistrița 4p (1v)
  5. Arcada Galați 3p (1v) r/s 0,417
  6. CSȘ Bacău 3p (1v) r/s 0,308

Distincții individuale

Cel mai bun jucător: Luca Martonoș (LAPI Dej)

Cel mai bun coordonator: Alexandru Someșan (LPS Bistrița)

Cel mai bun libero: Andrei Schubert (LAPI Dej)

Cea mai bună extremă (sau cum zise prostul de la microfon „trăgător extremă” 😊 ): Tudor Aciobăniței (CTF Mihai I București)

Cel mai bun opus (sau cum zise prostul de la microfon „trăgător universal”): David Dinculescu (CTF Mihai I București)

Cel mai bun central (sau cum zise prostul de la microfon „trăgător centru”): Andrei Bălăi (LAPI Dej)

Nici aici Proștii lui Cojocaru nu s-au sinchisit să publice numele celor mai buni jucători. Ei sunt ocupați cu cele 1000 de filmulețe de la antrenamentele naționalei feminine.

La Dej sunt oameni mai deștepți decât Adina Salaoru de la Târgu Mureș (turneul de Sub-20 (F)) și au făcut premierea cu fața la public. Totuși, nici ăștia (Ceteraș și Martonoș) nu strălucesc de inteligență. Au pus în fața echipelor care au mai rămas la festivitate (doar 4) un fel de podium, dar nu era întreg, ci fragmentat. Pe fețele bucăților era mâzgălit strâmb cu cărbune „I”, „II”, „III” și fiecare bucată era prea mică pentru a se urca o echipă pe ea 😊

Desigur, ca la orice proști care se respectă, n-a lipsit maneaua uiardă cempions. 😀

A fost prezentă și marea Regină și Hambasadoreasă a lui Ghiulică, Cristina Pîrv, care a dat medaliile locului 2, CTF Mihai I București. Sărmana femeie a venit cu niște pantaloni rupți, hai să facem o chetă să-i cumpărarăm unii noi.

Și dacă a venit vorba de CTF, tocmai am descoperit că fufa care administrează contul de Facebook al secției de volei, ne-a tras un blocaj de pițipoancă! 😊 Nu se știe de ce, dar, fufo, în loc să te ocupi de blocaje de neam prost, n-ar fi mai bine să scrii acolo despre activitatea echipelor voastre de juniori? La blocaj ești harnică, dar la scris ești puturoasă.

Comentezi?