După rezultatul dezamăgitor de ieri, Penicilina coboară pe 9 în clasament. La raportul de…

După rezultatul dezamăgitor de ieri, Penicilina coboară pe 9 în clasament. La raportul de valoare a celor 2 echipe, ne-am fi așteptat ca Penicilina să cîștige măcar 1 set (dacă nu 3!). În schimb, fetele au făcut abia 42 de puncte de joc: Spre comparație, cu Dinamo (tot în deplasare) au făcut 41, iar cu CSM București 37. Păi, oameni buni, e Unic Piatra Neamț la fel de tare ca celelalte 2 echipe?? Ceva e în neregulă cu meciul ăsta. Fetele au avut o deplasare neobositoare, plecate din ziua anterioară meciului, deși Piatra e colea la o aruncătură de băț. S-au cheltuit vreo 1500 lei cam aiurea, pentru așa rezultat. Mai bine dădeau banii unor asociații de salvare a animalelor fără stăpîn… Se puteau face cu mașina 2 ore și tot la 0-3 se ajungea.

În așa condiții, meciul de sîmbătă e deschis oricărui rezultat. Oare cum vor veni tîrgoviștencele? Deprimate după 2 insuccese neașteptate? Sau înrăite pentru a recuperarea punctele pierdute? Dacă Penicilina nu se trezește la bătălie, din jocul rezultatelor poate pica pe penultimul loc.

Haideți să facem propagandă acestui meci, răspîndind pe Facebook acest eveniment (vezi rubrica de Evenimente). Poate așa vor veni mai mulți spectatori ca să le susțină pe fete.

Clasamentul curent al Diviziei A1 feminin:

22 thoughts on “După rezultatul dezamăgitor de ieri, Penicilina coboară pe 9 în clasament. La raportul de…

 1. rar vad pe situl federatiei meciuri programate la asa ore imposibile dar la Iasi s-a format un obicei, n-au decat sa vina pensionarii ca si-asa nu au treaba la ora aia

 2. Mai ales sambata si mai ales cu Targoviste vor spune ca la ce sa mai amane verdictul pana la amiaza cand de fapt se poate la ora 9 dimineata!

 3. Kryss, observ ca nu-ti convine ora (10:30). Uite, iti spun sincer si prieteneste, mie imi convine de minune. Fiecare cu parerea lui si cu programul lui. Sau te crezi baza, exponentul si logaritmul majoritatii?

 4. Nu e vorba de asta, motive personale sunt si la mine sa prefer dimineata. Chiar foarte personale. Dupa cum as vrea sa fiu duminica la ora 16:00 la meciul de baschet, dar mi-e imposibil. Vox populi, dar eu nu ma consider “populi”…

 5. Treaba cu ora prost aleasă vine de la Roibescu, cred. Era parte din tactica lui de a incomoda echipele oaspete și de a obține mai mult avantaj astfel. Nu era numai ora, ci și sala. Pe atunci se permiteau meciuri de divizia A în sala Penicilina. În zilele nostre, mi se pare și mie o aiureală, o lipsă de respect la adresa publicului. E ca și cum ar vrea să se ascundă de public. Uneori au și motiv 😉

 6. Roibescu juca in sala mica sa nu plateasca chirie. Iar cu ascunsul de public sunt de acord numai in privinta unor meciuri cu Bacaul.

 7. Si trebuie spus ca nea Nicu avea un argument beton: “O echipa trebuie sa joace meciurile in sala in care se antreneaza”. Mai zi ceva….

 8. Dupa ce se construieste stadion de Europa League, stadion de Champions League si stadion de Cupa Mondiala vine si randul salii.

 9. Aia cu chiria era chestie secundară. Era mai important de înghesuit în sala aia echipe care erau obișnuite cu mult mai mult spațiu în jurul terenului și deasupra.

 10. Kryss Kryss Bună întrebare. Din păcate, discuțiile astea de facebook sînt atît de prost proiectate încît apropae nimeni nu va mai ajunge la aceste comentarii. Le urmărim numai noi vreo 4.

 11. Și nu e vorba numai de încercat. Ci de a rula toate jucătoarele, dacă tot ajunge scorul la punctul fără întoarcere.

 12. La urma urmei, nu mergem la meci numai pentru Penicilina, ci și din pasiunea pentru volei. Sigur că ar fi f frumos și îmbucurător ca Penicilina să cîștige tot timpul, dar e interesant și de văzut pe viu la lucru, echipele serioase din campionat, ca Știința Bacău, CSM București, sau chiar sîmbătă… CSM Tîrgoviște, cu a lor Sara Klisura .

Comentezi?