Elfița și Halvița (Căruțașu/Karutasu și Budăi Ungureanu) – actualizare noiembrie 2022

aqualine.ro/

 

Oare ce mai fac cele mai bune prietene ale blogului nostru?

Ei bine, Elfița Căruțașu, după ce a simțit gustul succesului continental în 2021, când a fost cea mai bună voleibalistă din Cupa Confruntării (cu Yeșilyurt Istanbul), s-a chitit că ar fi bine pentru ea la VakifBank. Acum, aici la VakifBank o năpădesc amintirile de pe când era tânără la CSM București și respira aerul pătrățelului rezervelor. Pentru că a ajuns să facă din nou asta. Respiră la greu. O mai bagă Guidetti la meciurile cu echipele mai slabe, dar, când treaba e serioasă, Elfița stai la pătrățel! În meciul de miercuri (16 nov), Guidetti a luat-o rușinos de la Pașa Akbașa cel Fudul. Eczacibași – VakifBank 3–0 (25-17, 25-21, 25-20).
Karutasu a intrat pentru o servă și pe aia a dat-o fileu! 😊 A uitat fata să și servească.

creditfix.ro

Dar duminică (20), dacă a jucat VakifBank cu Nulifer (locul 10), Karutasu a fost titulară fudulă, de plângea Egonu în pătrățel! Și opusa Karutasu a făcut doar 13 punctulețe în 3 seturi 😊 și a încasat cele mai multe blocaje (4). A fost cea mai slabă jucătoare de la VakifBank.

Extrema Adelina Budăi Ungureanu, care s-a dus în Italia crezând c-o să facă mulți bani, a ajuns la ultima găină, nou promovata Pinerolo, care a rămas și în clasament ultima găină și ciuca bătăilor, cu zero victorii. În meciul Busto Arsizio – Pinerolo 3–0 (duminică, etapa 8), Halvița a făcut 9 punctulețe în 3 seturi. Asta pentru echipa ei, pentru că a făcut și 13p pentru adversare 😊 A încasat și ea cele mai multe blocaje (7! ce??) și a avut cel mai prost procentaj în atac: 16%. Și te vrei la națională cu 16%, Adelino?

klap.ro

Poate zicem vorbă proastă, dar oare dacă erați oameni de omenie, nu aveați și voi mai mult noroc? Fudulia vă pune acolo unde meritați să fiți.

Comentezi?