6 thoughts on “Fac un apel și pe această cale la prietenul Rareș Puni să ne pună…

 1. De aia tot zic să intrăm în secolul 21! Ia vezi statisticile de la CEV, de la meciurile din Cupele Europene. 😉 Publicate instant după meciuri. Ba chiar parțial în timpul meciurilor.
  Unii dintre candidații la funcția de președinte al FRV chiar au asta explicit în programul lor: publicarea statisticilor imediat după meciuri. Ca și transmiterea tuturor meciurilor prin Internet. Și cîte și mai cîte….
  Mergi pe situl FV din Turcia și vezi care e jucătoarea cea mai tare a etapei. Tot din statistici făcute publice.
  E adevărat că vișăneii (și stîngăii) ne-au ținut în evul mediu atîta vreme încît unele aberații au ajuns să pară normalitate pentru unii, dar asta trebuie să se schimbe.
  Vii cu noi în Europa secolului 21?

 2. Nu e vb de inhibare și etc. Ați văzut ceva statistici de la Dinamo ??? La ăsta mă refeream…..ce va fi în viitor….sa fim sănătoși ca sa vedem succesul echipelor în competitiile europene.
  O zi ușoară

 3. Dar nu ne interesează statisticile lui Dinamo! Ci care dintre jucătoarele noastre au fost cele mai bune și care au tras chiulul 😉 Știm bine că cea mai bună jucătoare de azi poate fi cea mai rea de mîine. Poate doar cumularea datelor statistice pe o perioadă mai lungă să zică ceva lui Dinamo. „Ceva” care se știe deja. Așa cum știm și noi că Horeică și Lăpușneanu de la ele sînt cele mai periculoase.

 4. Statistica e un instrument de lucru de bază în voleiul modern. Nu e vorba de înșelat sau neînșelat sau deșelat 😉

Comentezi?