Fantoma Penicilina fără creier Cînd am auzit că Penicilina a scăpat de Stîngă Înjurătorul…

Fantoma Penicilina fără creier

Cînd am auzit că Penicilina a scăpat de Stîngă Înjurătorul de Cristoși, am crezut că echipa va renaște și am zis că merită să reiau postările în acest grup al pasionaților de volei ieșeni (cei civilizați). Echipa a avut momente de sclipire (și de zîmbet) în primele etape, în care jucătoare de-ale noastre mai scoteau capul în clasamentele statistice naționale. Și asta fără meciuri de pregătire.
Paradoxal, după ce au avut ocazia să adune meciuri în această stagiune, jocul merge din ce în ce mai prost, așa de prost încît depășește recordurile negative anterioare. Acum clasamentele statistice ne spun că avem la Iași pe cea mai slabă coordonatoare din campionat, muntenegreanca dezorientată Milivojević… Păi dacă coordonatoarea, creierul echipei, nu funcționează, cum să funcționeze restul?

Ne așteptăm ca, în ultimele etape ale turului fazei 1, după 2 posibile înfrîngeri în deplasare (Cluj, Dinamo) și una sigură acasă cu CSM Buc, Penicilina să se lipească ferm de ultimul loc.
Predicția mea ar fi chiar că Penicilina va abandona acest campionat înainte de termen. 🙁

Cîrpacii Nani-Nani și Chebac au reușit să nimicească tradiția voleibalistică a Iașilor, să îngroape marca Penicilina.

Cîndva poate voleiul ieșean va avea parte iar de oameni competenți.

1 thought on “Fantoma Penicilina fără creier Cînd am auzit că Penicilina a scăpat de Stîngă Înjurătorul…

  1. Coordonatoarea din ce am vazut ridica numai avioane multe din ele spre linia 2. Greu sa tragi si foarte previzibil. Pe libero mai degraba a jucat Filip decat titulara. Antrenorul cred ca e destul de slab. La toate interventiile nu re reuseste sa modifice mai nimic.

Comentezi?