# FINALA CUPEI PRETENDENȚILOR (M) * **GHIULICĂ**, IACA AȘA SE FACE O PREMIERE, CU…

# FINALA CUPEI PRETENDENȚILOR (M) * **GHIULICĂ**, IACA AȘA SE FACE O PREMIERE, CU…
aqualine.ro/

# FINALA CUPEI PRETENDENȚILOR (M) * **GHIULICĂ**, IACA AȘA SE FACE O PREMIERE, CU FAȚA LA PUBLIC!

(M) Cuba – **Slovenia** 0 – 3 (24-26, 21-25, 21-25)

***Cupa Pretendenților M*** s-a încheiat victoria gazdelor, Slovenia, echipă care va înlocui retrogradata Portugalia anul viitor în ***Liga Națiunilor***. Primii 3 marcatori au fost sloveni: **Čebulj** (18 pct), **Štern** (14), **Urnaut** (12). Nu știu de ce proștii lui **Moș Ary Șontorogul** de la FIVB au numit-o „cupă“, cînd a fost, de fapt, o farfurie, o tavă… 😀

Meciul s-a putut vedea în direct și acum și înregistrat pe Youtube ([https://www.youtube.com/watch?v=SNXd6SCmyDM](https://www.youtube.com/watch?v=SNXd6SCmyDM&fbclid=IwAR2_X_3KiXBzRV4NMf8JaTp7WChE8O3dA8CoGrqGmILywWGnTsrhXOSqNZ4)). Acolo puteți remarca două chestii:

roadelepamantului.ro
vivacredit.ro

1. Prostia nu s-a inventat în fereviș sau la CSMB. Spectatori au fost vreo 1000 în ditamai sala de 12500 de locuri! Nu 1600, cum se scrie la FIVB! Iar organizatorii, stil **Jănică Mîncărică**, i-au înghesuit pe partea cu arbitrul principal ca să dea bine la TV 🙂 Oare asemenea proști se întreabă vreodată de ce, la meciurile de volei, camerele principale sînt plasate opuse arbitrului principal? Da, răspunsul simplu și corect e că arbitrul principal deranjează vederea asupra terenului. Ei, asemenea proști de organizatori nu au pic de respect față de public și-l trimit fix la fundul principalului, ca să se chinuie cu privitul. Cum ar fi ca la operă sau la teatru să fie plasați spectatorii în spatele scenei? Dar știu proștii ăștia de operă și de teatru?

2. Totuși, slovenii nu sînt chiar atît de proști și de nesimțiți ca slugile lui **Ghiță Bombiță Ghiulangiul**. Festivitatea de premiere s-a făcut așa cum s-ar gîndi orice om cu vreun neuron prin cap, adică cu fața la **Măria Sa Publicul**. Eu nici acum nu mi-am revenit din uimire: cum au putut idioții ăștia din fereviș și din **Consiliul Slujitor**să facă la Alexandria atîtea premieri (deja 4!) ținîndu-i pe sportivi cu fundurile la public??
Publicul finalei Cupei Pretendenților M 2019 a fost masat la spatele arbitrului principal!

Comentezi?