GHIULICĂ, MAI FĂ TRAGEREA LA SORȚI O DATĂ! * CSM TÎRGU MUREȘ S-A RETRAS DIN CAMPIONAT

 

Am început pe o notă sarcastică, dar, în realitate, nu putem decît să ne întristăm că o echipă tînără, promițătoare și mult-așteptată, tocmai s-a retras din Divizia A.

CSM Tg Mș nu s-a mai prezentat nici la turneul organizat la Cluj Napoca. Zilele astea a trimis ferevișului o notificare de abandon și divizia A mai are acum 11 echipe. Așteptăm să vedem ce face și Rapidul, că, așa cum am văzut ce a jucat în turneul de la Medgidia, ar fi carne de tun în divizia A. Meciurile contra Rapidului ar fi o formalitate și nimeni n-ar avea nimic de cîștigat de pe urma lor. Decît arbitrii și hopservatorii. (Acum am scris corect „arbitrii“ cu 2 „i“, avocate Dîrlan al Ghiulangiului!)

Și atunci, Ghiulangiul și șleahta lui de slugi nenorocite se vor întoarce la tragerea la sorți. Cred că s-au săturat de cîte trageri la sorți au făcut! Și nu se învață, prostălăii, să facă tragerea la sorți la sfîrșitul lui septembrie. Că așa, în starea cumplită în care au adus voleiul românesc profesorii universitari, nu mai poți fi sigur ce echipe își mai permit să existe pînă în octombrie.

Clubul municipalo-universitar din Tîrgu Mș va rămâne în divizia B, acolo unde deja se înscrisese ca „CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș“.

Mare ghinion le poartă piaza-rea, Laorențio Magdaș. Știu el și dom profesor Copotoiu… 😉 Și cealaltă piază-rea, Julitu Zucović!

1 thought on “GHIULICĂ, MAI FĂ TRAGEREA LA SORȚI O DATĂ! * CSM TÎRGU MUREȘ S-A RETRAS DIN CAMPIONAT

Comentezi?